Allianz emeklilikten nasıl çıkılır?

İçindekiler:

  1. Allianz emeklilikten nasıl çıkılır?
  2. BES ne zaman çekebilirim?
  3. Allianz Yaşam ve Emeklilik hangi bankaya ait?
  4. Yapı Kredi BES ten nasıl çıkılır?
  5. BES Devlet Katkısı 1000 TL ne zaman yatar?
  6. BES Emeklilik Devlet Katkısı kaç yıl sonra alınır?

Allianz emeklilikten nasıl çıkılır?

Bireysel emeklilik sisteminden ayrılma talebimi nereye yapmalıyım? Ayrılma talebinizi şirketimize yazılı olarak veya 0850 399 99 99 nolu çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.

BES ne zaman çekebilirim?

İster, ilk maaşınızdan kesinti yapılıp, sisteme girdiğiniz günün ertesi günü de cayabilirsiniz, 2 ay içinde herhangi bir zamanda da çıkabilirsiniz. Bu durumda, maaşınızdan BES için kesilen tutar, çıkış bildiriminizi yaptığınız andan sonraki 10 gün içinde aynen size iade edilecek.

Allianz Yaşam ve Emeklilik hangi bankaya ait?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Yapı Kredi BES ten nasıl çıkılır?

Yapı Kredi BES iptali telefon numarası kolayca ulaşabileceğiniz bir numaradır. Yapı Kredi ile tüm işlemler için 4 veya 08 numaralarını aramalısınız.

BES Devlet Katkısı 1000 TL ne zaman yatar?

Otomatik BES'te çalışanlara, sisteme girdikleri tarihten itibaren iki ay içinde, sistemden ayrılma hakkı tanınıyor. Bu iki aylık süreye de cayma süresi deniyor. İki ay içinde cayma hakkını kullanmayarak, sistemde kalıp, tasarruf edenlere ikinci ayın sonunda 1000 liralık ekstra devlet katkısı ödeniyor.

BES Emeklilik Devlet Katkısı kaç yıl sonra alınır?

3. yılın sonunda devlet katkı payının %15'ini, 6. yılın sonunda devlet katkı payının %35'ini, 10. yılın sonunda devlet katkı payının %60'ını, Emekliliğe hak kazandığınız zaman ise devlet katkısının tamamı alabilirsiniz.