Garanti Money Kart nedir?

İçindekiler:

  1. Garanti Money Kart nedir?
  2. Money Bonus Kart nasıl alınır?
  3. Garanti Para Kart ücreti ne kadar?
  4. Bonus Money kart ne ise yarar?
  5. Money Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?
  6. 1 Money kaç TL?
  7. Migros Money Kart Güncelleme Nasıl Yapılır?
  8. Migros Money Kart nasıl kullanılır?
  9. Money puan ne zaman silinir?
  10. Money puanımı nasıl öğrenebilirim?

Garanti Money Kart nedir?

Money Bonus aynı zamanda bir Bonus kredi kartıdır. Bütün Bonus üye işyerlerinde Bonus'un tüm kampanyalarından, taksitli alışveriş ve ekstra bonus imkânından, faydalanırsınız. Kısacası bütün Bonus ayrıcalıklarına bu kart ile de sahip olursunuz.

Money Bonus Kart nasıl alınır?

Money Bonus kredi kartına başvurmak için "Money" yazıp 3340'a gönderebilir ya da buradaki formu doldurabilirsin.

Garanti Para Kart ücreti ne kadar?

Faiz ve Ücretler
ÜrünYıllık Üyelik Bedeli*Ek Kart Yıllık Üyelik Bedeli*
Şeffaf Bonus Platinum207,50 TL103,50 TL
Çevreci Bonus158,50 TL79,00 TL
Çevreci Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
Çevreci Bonus Platinum207,50 TL103,50 TL
29 satır daha

Bonus Money kart ne ise yarar?

Money Bonus Kredi Kartı Ne İşe Yarar? Money Bonus kredi kartı ile Migros, 5M, Migrosjet, Sanal Market ve Macrocenter mağazalarında alışveriş yaptıkça Money özelliği sayesinde kazanırsın. ... Migros ve Macrocenter'da ödemenizi kart okutmadan yaparak alışverişini hızlandırabilirsin.

Money Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Money'e üye olmak için kart almak zorunda değilsin. Üyelik formunda bulunan kart numarası kısmını boş bırakıp formu doldurarak kendine sanal kart oluşturabilirsin. Kartını oluşturduktan sonra Migros kasalarından cep telefonunu söyleyerek alışveriş yapabilirsin.

1 Money kaç TL?

Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Migros Money Kart Güncelleme Nasıl Yapılır?

üye, Migros Ticaret A.Ş. veritabanında kayıtlı bilgileri hakkında sorgulama yapmak ve kişisel bilgilerini düzeltmek/güncellemek isterse bu talebini şu kanallar vasıtasıyla yapabilir: 0850 200 40 00 Migros Müşteri Hizmetleri Merkezi / money.com.tr/ Migros Mobil Uygulaması.

Migros Money Kart nasıl kullanılır?

Migros. Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Money puan ne zaman silinir?

Money Bonus'unuz ile biriktirdiğiniz Money puanlarınızın kullanılmayan kısmı kartınızın kullanım süresinden bağımsız olarak her yıl sonunda silinecektir.

Money puanımı nasıl öğrenebilirim?

Yapmış odluğun harcamaları, kazandığın/harcadığın Money'lerini ve alışveriş geçmişine buraya tıklayarak, Migros Mobil Uygulaması'na giriş yaparak ve ya 0850 200 40 00 Çağrı Mekrezimizi arayarak takip edebilirsin.