Farmasi zayıflama çayı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi zayıflama çayı ne işe yarar?
  2. Farmasi bitki çayı ne işe yarar?
  3. Farmasi Royal mate çayı ne işe yarar?
  4. Nutriplus lif içeren takviye edici gıda nasil kullanilir?
  5. Nutriplus spirulina nasıl kullanılır?

Farmasi zayıflama çayı ne işe yarar?

Düzenli olarak kullanılan smart form çayı sindirim sistemini düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttırır ve kabızlığı önler. Ödem attırır. Hazımsızlık, şişkinlik ve gaz problemlerini ortadan kaldırır.

Farmasi bitki çayı ne işe yarar?

Farmasi Nutriplus Nutritea Smart Form Karışık Bitki Çayı İçeriği. ... Alternatif tıp alanında sık tercih edilen mate çayı içerisinde yer alan antioksidanlar ve kafein sayesinde vücuda uyarıcı etki yapmaktadır. Vücuda verdiği uyarı ise iştah kapatıcı bir özellik göstermektedir.

Farmasi Royal mate çayı ne işe yarar?

Bileşimindeki kafein ve klorojenik asit nedeniyle uyarıcı bir etkisi olduğundan, zihinsel ve fiziksel yorgunluğun giderilmesinde etkilidir. Aynı zamanda idrar söktürücü etkisi de vardır. Bu etkileri nedeniyle ödem atıcı ve metabolizmayı uyarıcı, enerji verici olarak kullanılır.

Nutriplus lif içeren takviye edici gıda nasil kullanilir?

Lif İçeren Gıda'nın, takviye edici gıda olarak günde 2 kere birer şase kullanılması önerilir. Kullanımı: 1 şase 1 bardak su içerisine boşaltılıp karıştırıldıktan sonra tüketilir. Doktor ve diyetisyeninizin tarif ettiği şekilde kullanınız.

Nutriplus spirulina nasıl kullanılır?

Farmasi Spirulina Nasıl Kullanılır? 11 yaş ve üzeri için, günde 2 kere, sabah ve akşam yemeklerden sonra 1'er kapsül kullanılması önerilir. 11 yaş altındaki çocuklar, hamilelik emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.