MetLife müşteri hizmetleri nedir?

İçindekiler:

  1. MetLife müşteri hizmetleri nedir?
  2. MetLife emeklilik hangi bankaya ait?
  3. MetLife nasıl iptal ettirilir?
  4. MetLife otomatik katılım sözleşmesi nedir?
  5. MetLife hayat sigortası nasıl iptal edilir?
  6. MetLife ne deme?

MetLife müşteri hizmetleri nedir?

08 (MET)'i arayarak MetLife İletişim Merkezi Müşteri Hizmetleri Temsilcilerimizden birine bağlanarak (Müşteri Hizmetleri Temsilcilerimize hafta içi her gün 09:00-18:00 saatlerinde ulaşabilirsiniz.);

MetLife emeklilik hangi bankaya ait?

MetLife ürün ve hizmetlerini 7 MetLife Acente Ofisi ile 750 DenizBank Şubesi, Odeabank Şubeleri'nden ve Acıbadem Grubu Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. aracılığıyla sunar. Lütfen soru ve talepleriniz için 08 (MET) MetLife İletişim Merkezi'ni arayınız.

MetLife nasıl iptal ettirilir?

İptal etmek için IPTAL 11'ye sms göndererek ya da 08 (MET) MetLife İletişim Merkezi'ni arayarak iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

MetLife otomatik katılım sözleşmesi nedir?

Otomatik Katılım, çalışanların işverenleri tarafından otomatik olarak bir Bireysel Emeklilik planına dahil edildiği bir uygulamadır. 'de hayata geçen BES'te Otomatik Katılım Dönemi ile çalışanlar iş hayatı boyunca düzenli tasarrufta bulunarak emekliliklerinde yaşam standartlarını sürdürebilir.

MetLife hayat sigortası nasıl iptal edilir?

Kredi hayat sigortasından cayma hakkınızı kullanmak için şubenize gidebilir, tazminat talepleriniz, her türlü soru, öneri ve şikâyetleriniz için Metlife'ın 08 numaralı İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.

MetLife ne deme?

MetLife, yaklaşık 150 yılı aşkın tecrübesiyle tüm dünyada 40'tan fazla ülkede, sigorta ve finansal hizmetler sunan öncü bir şirkettir.