Türk Telekom VoLTE nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom VoLTE nasıl açılır?
  2. VoLTE nedir forum?
  3. VoLTE işe yarar mı?
  4. Telefon araması da hd ne demek?

Türk Telekom VoLTE nasıl açılır?

Cihazınız ve SIM kartınız HD + Görüşmeye uyumlu, 4.5G servisiniz açık ise HD+ Görüşme Servisinizi VOLTE yazıp 5555'e göndererek SMS ile açabilirsiniz. Cihazınız ve SIM kartınız uyumlu fakat 4.5G servisiniz kapalı ise KABUL VOLTE yazıp 5555'e gönderdikten sonra servisi aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

VoLTE nedir forum?

VoLTE kısaltmasıdır LTE üzerinden ses (veya LTE Üzerinden Ses), geleneksel olarak büyük operatörler tarafından kullanılan GSM veya UMTS ağları üzerinden yapılan aramalara göre teknik düzeyde ve kalite açısından birçok iyileştirme sunar.

VoLTE işe yarar mı?

Aynı anda veri ile ses kullanımına imkan sunan bir 4.5G hizmeti olarak da tanımlanabilir. ... Volte servisini aktif ederek, çok gürültülü bir ortamda bile sessiz bir alanda konuşuyormuşsunuz gibi üstün bir ses deneyimi yaşamanıza yardımcı olur.

Telefon araması da hd ne demek?

HD ses, normal sesin genişbant ve yüksek kaliteli halidir. ... Normal telefon görüşmeleri 300Hz ile 3.4kHz aralığında iletilirken, HD ses teknolojisi ile bu aralık 50Hz ile 7kHz arasında taşınır. Bir başka deyişle sesin iletildiği aralık genişletilmiş kaliteli hale getirilmiş olur.