Taksim Sabiha Gökçen Havabus kaç saat sürer?

İçindekiler:

  1. Taksim Sabiha Gökçen Havabus kaç saat sürer?
  2. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Taksim'e nasıl giderim?
  3. Havabus kaç dakika sürüyor?
  4. Havabus nasıl kullanılır?
  5. Prime Havabus kaç kere?

Taksim Sabiha Gökçen Havabus kaç saat sürer?

Havabüs Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri. Güncel havabüs servis saatleri için tıklayın. Sefer süresi ortalama 1.5 saat olup trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Taksim'e nasıl giderim?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Taksime Ticari Taksilerle kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Taksim'e Taksilerle yaklaşık yolculuk süresi 45 - 55 dakika civarındadır. Hava ve yol koşullaırna göre değişklik gösterebilir..

Havabus kaç dakika sürüyor?

Normal trafikte HAVABUS'lerle yolculuk Taksim'den 1 saat 30 dakika ve Kadıköy'den 1 saat sürüyor. Yenisahra'dan sonra ise sadece 45 dakikalık yol kalıyor. Unutmayın, ister Kadıköy'den binin isterseniz Yenisahra'dan her durumda da ödemeniz gereken ücret yine 10 TL olacak.

Havabus nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanmak için Prime Business müşterilerinin HAVABUS yazıp 7227'ye gönderdikten sonra, gelen şifre ile cep telefon numaralarını ödeme noktasındaki ilgili kişiye iletmeleri yeterlidir.

Prime Havabus kaç kere?

Ayda 5 defa yararlanabilir. Tarifeye geçiş tarihinden itibaren ilk 30 gün içerisinde 2 defa yararlanabilir. Kampanyadan yararlanamaz. Ayda 2 defa yararlanabilir.