Sepaş enerji hangi il?

İçindekiler:

  1. Sepaş enerji hangi il?
  2. Sepaş enerji kimdir?
  3. Sepaş tesisat no nasıl öğrenilir?
  4. Sepaş açılımı nedir?
  5. Gebze hangi elektrik?
  6. Sakarya elektrik Perakende Satış A Ş kimin?
  7. Sepaş işletme hesap no nerede yazar?
  8. Sepaş tesisat numarası nedir?
  9. Elektrik indirimi başvurusu nereden yapılır?
  10. Kocaeli elektrik hangi firma?
  11. Elektrik faturasında sözleşme Hesap No nerede yazar?
  12. Sepaş abone no hangisi?
  13. Tesisat numarası nerede yazar?

Sepaş enerji hangi il?

Sepaş Enerji, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde görevli elektrik perakende şirketidir.

Sepaş enerji kimdir?

Sepaş Enerji, Türkiye'nin önde gelen sanayi gruplarından olan Akkök Holding ve CEZ Group stratejik ortaklığı ile Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya'nın EPDK tarafından yetkilendirilen resmi elektrik tedarikçisidir.

Sepaş tesisat no nasıl öğrenilir?

Sözleşme hesap numarama nereden ulaşabilirim? Sepaş Cebinde mobil uygulamamız üzerinden, Online İşlemler menüsünden, Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden sözleşme hesap numarasına ulaşabilirsiniz.

Sepaş açılımı nedir?

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun ayrışma projesi kapsamında perakende satış hizmetlerini yürütmek üzere SEPAŞ'ı kurdu. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.

Gebze hangi elektrik?

Gebze ilçesinde Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. hangi hizmetleri veriyor? Gebze ilçesinde elektrik dağıtım, teknik destek, geliştirme, tamirat vb. konularda Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. görev alır.

Sakarya elektrik Perakende Satış A Ş kimin?

(Sepaş Enerji) Akkök Holding ve CEZ Group stratejik ortaklığı ile elektrik tedarik hizmeti veren Sepaş Enerji; Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya'nın EPDK tarafından yetkilendirilen resmi elektrik tedarikçisidir.

Sepaş işletme hesap no nerede yazar?

Sepaş Enerji müşterileri sözleşme hesap numaralarını, çağrı merkezinden veya en yakın müşteri hizmetleri merkezinden eski abone numaralarını kullanarak öğrenebilecek. Sözleşme hesap numaraları aynı zamanda ilk fatura döneminden itibaren faturaların sol üst tarafında da yer alacak.

Sepaş tesisat numarası nedir?

Elektrik Müşteri Hizmetleri Numarası
TEDARİK ŞİRKETİMÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI
CK ÇAMLIBEL444 44 66
OEPSAŞ08
SEPAŞ4
TREPAŞ4
17 satır daha

Elektrik indirimi başvurusu nereden yapılır?

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Elektrik tüketimi desteği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Hizmetler Müdürlüklerine başvurmanız gerekiyor. Ayrıca kaymakamlıklar üzerinden bulunduğunuz bölgedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına da başvuru yapabilirsiniz.

Kocaeli elektrik hangi firma?

Kocaeli̇ bölgesinde hizmet veren elektrik satış şirketi Sepaş Enerji olduğundan bu şirketin müşteri merkezlerine başvurmanız gerekir.

Elektrik faturasında sözleşme Hesap No nerede yazar?

Abonelikle ilgili numaranız genellikle faturanızın üst kısmında isim, adres gibi aboneliğinizi tanımlayan bilgilerin bulunduğu kısımda olacaktır. Bazı elektrik perakende şirketlerinin faturasında iki numara da yer alabilir; bu durum şirketlerin sistemlerindeki farklılığa bağlanabilir.

Sepaş abone no hangisi?

Elektrik Müşteri Hizmetleri Numarası
TEDARİK ŞİRKETİMÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI
CK ULUDAĞ4
CK ÇAMLIBEL444 44 66
OEPSAŞ08
SEPAŞ4
17 satır daha

Tesisat numarası nerede yazar?

Nerede Yazar? Abone (Müşteri) numarası ya da tesisat numarası öğrenmek için en kolay yol faturanıza bakmaktır. Bu numaralar genellikle faturanızın üst kısmında abonelikle ilgili isim, adres vb. bilgilerin bulunduğu bölümde yer alır.