Alex De Souza Fenerbahçe de kaç maça çıktı?

İçindekiler:

  1. Alex De Souza Fenerbahçe de kaç maça çıktı?
  2. Alex kaç yaşında Fenerbahçeye geldi?
  3. Alex Türkiye'de hangi takımda oynadı?
  4. Alex hangi sezon geldi?
  5. Alex de Souza toplam kaç maç oynadı?
  6. Alex hangi takımda hoca?
  7. Alex hangi takımdan fenere geldi?
  8. Alex hangi takımın teknik direktörü oldu?

Alex De Souza Fenerbahçe de kaç maça çıktı?

Fenerbahçe formasıyla toplam 340 maça çıkan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 170 gol kaydederken, bu sezon oynadığı toplam 10 maçta ise sadece 2 gol atabildi.

Alex kaç yaşında Fenerbahçeye geldi?

44 yaşında () Alexsandro de Souza/Yaş

Alex Türkiye'de hangi takımda oynadı?

Türkiye'ye hangi takımdan geldi? Brezilyalı başarılı futbolcu Alex De Souza 20 yılları arasında ikinci defa Cruzeiro futbol takımında oynadı. Burada çıktığı 55 maçta ise 27 gol kaydetti Brezilyalı futbolcu Alex De Souza Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro karşılığında Cruzeiro takımından transfer oldu.

Alex hangi sezon geldi?

20 Haziran 2004 tarihinde 5 milyon € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'de geçirdiği 8 yılda takımı 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa kazandı. Alex bu sürede 2 defa gol kralı oldu.

Alex de Souza toplam kaç maç oynadı?

9. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu, 340 maçta forma giydi ve toplam 170 gol kaydetti. Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu unvanını da kazanan Alex, lig tarihinde 100 gol barajını geçen ilk yabancı futbolcu da oldu.

Alex hangi takımda hoca?

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex de Souza resmen antrenör oldu. 43 yaşındaki Brezilyalı futbol adamı, Sao Paulo U20 Takımı'nın yeni teknik direktörü olarak yeni kariyerine başladı.

Alex hangi takımdan fenere geldi?

2001 yılının temmuz ayında Parma'ya 8 milyon € karşılığında transfer oldu. 6 ay süren Parma kariyerinde herhangi bir resmî maçta forma giymedi ve 2002 Ocak ayında 4 Milyon € karşılığnda Cruzeiro'ya transfer oldu. 20 Haziran 2004 tarihinde 5 milyon € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Alex hangi takımın teknik direktörü oldu?

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, antrenörlüğe ilk adımını atmış ve ve Brezilya'nın köklü ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 Takımı'nın yeni teknik direktörü olmuştu. Alex De Souza, Sao Paulo U20 takımıyla teknik direktör olarak ilk resmi maçına çıktı.