Ekşili Göleti nerede?

İçindekiler:

  1. Ekşili Göleti nerede?
  2. Ekşili Göleti mangal yakılıyor mu?
  3. Ekşili Göleti nde balık var mı?
  4. Antalya Ekşili arası kaç km?
  5. Kocaçay Şelalesi nasil gidilir?
  6. Doyran Göletinde mangal yakılır mı?
  7. Izmir'de Balaban gölü nerede?
  8. Doyran Göleti balık var mı?
  9. Ekşili şelalesine nasıl gidilir?
  10. Doyran Göletinde ne yapılır?
  11. Doyran Göleti ücretli mi?
  12. Balaban köyünde ne yapılır?
  13. Terkos Gölü nereye bağlı?
  14. Kocaçay şelalesine nasıl gidilir?

Ekşili Göleti nerede?

Ekşili Göleti, Antalya ilinin Döşemealtı Hatipler Mevki Ekşili Köyü sınırları içerisinde bulunmaktadır. Antalya merkezine yaklaşık 40 km ve Döşemealtı merkezine yaklaşık 25 km mesafede bulunuyor. Ekşili göletinin kenarına kadar binek araç ile ulaşım imkanı bulunuyor.

Ekşili Göleti mangal yakılıyor mu?

Ekşili Göleti ve çevresi oldukça sessiz ve sakindir. Mangal, barbekü, bisiklet keyfi, trekking, çadır kampı, doğa fotoğrafçılığı, hamak keyfi, piknik ve kano turu gibi çeşitli aktivitelerde gerçekleştirebilirsiniz. ... Ekşili Göleti'ne gidecekseniz, canınıza sıkacak sorunlar; tuvalet ve elektriğin bulunmaması olacaktır.

Ekşili Göleti nde balık var mı?

Bir göl etrafında en fazla neler yapılabilir diye düşünmeyin. Ekşili Göleti'nde düşünmeniz gereken hangisinden başlamalıyız olmalı. ... Olta balıkçılığına merakı olanlar için gölde aksiyonu bol sazan balıkları bulunmaktadır.

Antalya Ekşili arası kaç km?

Antalya merkezine yaklaşık 40 km ve Döşemealtı merkezine yaklaşık 25 km mesafedeki göletin kenarına kadar binek araç ile ulaşım mümkün.

Kocaçay Şelalesi nasil gidilir?

Kocaçay Şelalesine gitmek için; Antalya Şehir Merkezinden Döşemealtı Ekşili Göletine kadar geldiğinizde yolun solundan Hatipler Göletine doğru devam ediniz. Hatipler Göleti tabelasını gördükten sonra 20 metre sonra toprak bir yol gelecek oradan içeri doğru dönünüz. Toprak yola girdikten sonra yol 2'ye ayrılıyor.

Doyran Göletinde mangal yakılır mı?

Mangal yakıp, piknik yapabilirsiniz zira ormanlık alan olmasından dolayı çevrede yakacak odun bulmak kolaydır. Ayrıca olta balıkçılığı yapabilir, etrafın ormanlık olmasından dolayı hamak da kurabilirsiniz. Gölet etrafında tesisler yok ancak göletin ismini aldığı Doyran mahallesi yaklaşık 2 km mesafede bulunuyor.

Izmir'de Balaban gölü nerede?

Balaban Göleti çam ağaçları ile çevrili harika bir orman içinde nefis bir göl. İzmir Bölgesi gezisi sırasında @yoladuscom 'un tavsiyesi üzerine gittiğim Menderes 'te bulunan gölet “İzmir Kamp Alanları” sıralamasına girecek güzellikte. Genel olarak bakıldığında ise oldukça da temiz bir bölge.

Doyran Göleti balık var mı?

Balık Avı: Doyran göletinde balık tutma imkanı da vardır. Gerekli ekipmanları yanınızda getirirseniz gölün kenarından balık avı gerçekleştirebilirsiniz.

Ekşili şelalesine nasıl gidilir?

Buraya gidebilmenin iki yolu var biri Burdur yolu üzerinden diğeri Isparta yolu üzerinden, Burdur yolu üzerinden gidebilmek için navigasyona Döşemealtı Ekşili Göleti yazdığınızda çıkan noktaya kadar gidiyorsunuz sağa dönerseniz Ekşili Göleti ama siz yolun sol tarafından devam ediyorsunuz, yaklaşık 3-4 kilometre sonra ...

Doyran Göletinde ne yapılır?

Doyran Göletinde Neler yapılır derseniz, Özellikle Doğa içerisinde piknik, Kamp, Doğa yürüyüşleri, Olta Balıkçılığı, Bisiklet ile göl etrafında gezmek, Göle karşı hamak kurarak dinlemek-Kitap okumak bunlardan başlıcalarıdır. Gölete gelmeden Ceysu Kaynak suyundan su temin edebilirsiniz.

Doyran Göleti ücretli mi?

Kamp yapmak ücretsiz. Doğal kamp alanı, göl çevresinde herhangi bir tesis yok. Göle gelmeden köyde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz mini marketler bulunuyor. Göl çevresinde içme suyu, çeşme yok.

Balaban köyünde ne yapılır?

Balaban Köyü'nde Neler Yapılır?
  • Kamp yapabilirisiniz. Göl kenarında çadırınızı kurarak kamp yapabilirsiniz. ...
  • Piknik yapabilirsiniz. ...
  • Balık tutabilirsiniz. ...
  • Göl gezintisi yapabilirsiniz. ...
  • Özel gün fotoğraf çekimleri yapabilirsiniz. ...
  • Birkaç tavsiye;

Terkos Gölü nereye bağlı?

Durusu Gölü olarak da anılan Terkos Gölü, İstanbul Avrupa yakasında, şehir merkezinden yaklaşık 50 kilometre uzakta, şehrin kuzeybatısında yer alan lagün kökenli bir göldür. Terkos Gölü, Çatalca ve Arnavutköy ilçelerinin yakınlarında bulunuyor.

Kocaçay şelalesine nasıl gidilir?

Kocaçay Şelalesine gitmek için; Antalya Şehir Merkezinden Döşemealtı Ekşili Göletine kadar geldiğinizde yolun solundan Hatipler Göletine doğru devam ediniz. Hatipler Göleti tabelasını gördükten sonra 20 metre sonra toprak bir yol gelecek oradan içeri doğru dönünüz. Toprak yola girdikten sonra yol 2'ye ayrılıyor.