Şeref turunda neler var?

İçindekiler:

  1. Şeref turunda neler var?
  2. Vodafone Arena açık mı?
  3. Vodafone Arena gezilebilir mi?
  4. Beşiktaş Müzesi kaç para?
  5. Galatasaray Müzesi giriş ücreti ne kadar?
  6. Beşiktaş kombine biletleri ne kadar?
  7. Beşiktaş Müzesi ne zaman açılacak?
  8. Şeref turu ne zaman başlayacak?
  9. Türk Telekom Stadı açık mı?
  10. Beşiktaş Müzesi ücretli mi?
  11. Beşiktaş localar kaç kişilik?
  12. Beşiktaş şeref turu açık mi?
  13. Beşiktaş Kupa Müzesi nerede?

Şeref turunda neler var?

Beşiktaş JK Şeref Turu ziyaretçileri, güzergâh kapsamında rehber eşliğinde; Basın Tribünü, Basın Locası, Yönetim Locası, Basın Toplantı Odası, Beşiktaş JK Soyunma Odası, Misafir Takım Soyunma Odası, yedek kulübesi, saha gibi bir stadyumun en merak edilen bölümlerini görme fırsatı yakalarken özel olarak tasarlanmış ...

Vodafone Arena açık mı?

Vodafone Park/Açılış tarihi

Vodafone Arena gezilebilir mi?

Ziyaret gün ve saatleri Ekim - Mayıs dönemi, 10.00-18.00 saatleri arasında Pazartesi hariç her gün, Haziran - Eylül dönemi, 10.00-19.00 saatleri arasında Pazartesi hariç her gün ziyarete açıktır.

Beşiktaş Müzesi kaç para?

Beşiktaş Müzesi ve Stadyum Turu giriş ücretleri ve ziyaret saatleri. Beşiktaş müzesi giriş ücreti: Müze ve stadyum turu için ödemeniz gereken bilet ücreti 50 liradır. 7-14 yaş arası çocuklar, asker ve öğretmen öğrenci kimliğine sahip kişiler, 30 liralık indirimli bilet uygulamasından yararlanabilir.

Galatasaray Müzesi giriş ücreti ne kadar?

Tam giriş ücreti 35 TL, öğrenci giriş ücreti ise 20 TL olan müzeyi 0-6 yaş arası ziyaretçiler ise ücretsiz gezebiliyor. Bilet fiyatlarına müze ziyareti, kısa film ve stadyum turu dahil olup, ayrıntılı bilgi için 444 1905'i arayabilirsiniz.

Beşiktaş kombine biletleri ne kadar?

2019-20 sezonu kombine fiyatları 1.Kategori: lira. 2.Kategori: lira. 3.Kategori: lira. 4.Kategori: lira.

Beşiktaş Müzesi ne zaman açılacak?

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Siyah-beyazlı kulübün tarihinden birçok hatırayı barındıran ve interaktif bir hale getirilen müzenin açılışı saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Şeref turu ne zaman başlayacak?

Beşiktaş müzesi ziyaret saatleri: Şeref turu, pazartesi hariç haftanın her günü düzenleniyor. Sabah 10'da başlayan ziyaretler, 18 itibari ile sonlandırılıyor. Ancak maç günleri, herhangi bir etkinlik söz konusu olduğunda, tur iptal edilebilir. Ayrıca, yılbaşı ve bayramların ilk günleri de organizasyon düzenlenmiyor.

Türk Telekom Stadı açık mı?

Türk Telekom Stadyumu/Açılış tarihi

Beşiktaş Müzesi ücretli mi?

Beşiktaş Müzesi ve Stadyum Turu giriş ücretleri ve ziyaret saatleri. Beşiktaş müzesi giriş ücreti: Müze ve stadyum turu için ödemeniz gereken bilet ücreti 50 liradır. 7-14 yaş arası çocuklar, asker ve öğretmen öğrenci kimliğine sahip kişiler, 30 liralık indirimli bilet uygulamasından yararlanabilir.

Beşiktaş localar kaç kişilik?

Vodafone Park
Eski isim(leri)Vodafone Arena (2016-2017)
Ev sahibiBeşiktaş
Kapasite42.590
Localar147
21 satır daha

Beşiktaş şeref turu açık mi?

7-14 yaş arası çocuklar, asker ve öğretmen öğrenci kimliğine sahip kişiler, 30 liralık indirimli bilet uygulamasından yararlanabilir. Beşiktaş müzesi ziyaret saatleri: Şeref turu, pazartesi hariç haftanın her günü düzenleniyor. Sabah 10'da başlayan ziyaretler, 18 itibari ile sonlandırılıyor.

Beşiktaş Kupa Müzesi nerede?

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Müzesi, birçok medeniyete başkentlik yapmış olan dünyanın en önemli kültür merkezlerinden İstanbul'un özel semtlerinden biri olan Beşiktaş'ta, BJK İnönü Stadı'nın içinde bulunmaktadır.