Dijital operatörden salla kazan nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Dijital operatörden salla kazan nasıl yapılır?
  2. Salla Kazan hangi gün?
  3. Salla Kazan hangi hatlarda var?
  4. Salla Kazan hangi saatlerde internet veriyor?
  5. Salla Kazan ne demek?
  6. Turkcell Hesabım uygulamasına nasıl giriş yapılır?
  7. Turkcell Salla Kazan şifresi nasıl alınır?

Dijital operatörden salla kazan nasıl yapılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın ana sayfasında “Salla Kazan” hediye simgesini göreceksiniz. Salla Kazan hediye kutu simgesine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Salla Kazan hediye bölümü açılacaktır. Salla Kazan hediye bölümü ekrana geldiğinde telefonu elinizle sallayın.

Salla Kazan hangi gün?

Hediye alma hakkı her Cuma saat 09.00'da yenilenir ve Perşembe 23.50'ye kadar geçerli olur. Hediyelerin kullanım hakkı, hediye tanımlamasının yapıldığı an başlar.

Salla Kazan hangi hatlarda var?

Salla Kazan her hafta sürpriz hediyeleri ile sizi bekliyor! Üstelik şimdi hediyelerinizi siz seçiyorsunuz! Kampanya günü başlamıştır. Kampanyadan Turkcell bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir.

Salla Kazan hangi saatlerde internet veriyor?

Salla kazan yaparak internet kazanmak için genelde en uygun saatler sabahın erken saatleri ve gece yarısı olduğu görülmüştür. Mesai saatleri içerisinde salla kazan yapmak internet kazanma olasılığını oldukça düşürmektedir.

Salla Kazan ne demek?

Salla Kazan, Turkcell'in tarihinden beri tüm faturalı ya da faturasız hat abonelerine haftalık olarak yenilenen hediyeler verdiği bir kampanyadır. Kampanyaya katılım ücretsizdir. Tüm Turkcell aboneleri bu kampanyadan yararlanabilirler.

Turkcell Hesabım uygulamasına nasıl giriş yapılır?

DAHA FAZLA
  1. Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. ...
  2. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Turkcell Salla Kazan şifresi nasıl alınır?

Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Turkcell Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.