Far Cry 4 ne kadar sürüyor?

İçindekiler:

  1. Far Cry 4 ne kadar sürüyor?
  2. Far Cry 3 nerede geçiyor?
  3. Far Cry 5 kaç saate biter?
  4. Far Cry hikayesi nedir?
  5. Far Cry 3 bıçak nasıl kullanılır?
  6. Far Cry 1 konusu nedir?

Far Cry 4 ne kadar sürüyor?

Oyunun yaratıcı yöneticisi olan Alex Hutchinson, Twitter'da paylaştığı mesajında, oyundaki senaryo modu ve yan görevler dahil her şeyi yaparsak 35 saatlik bir oyun süresiyle karşılaşacağımızı bildirdi.

Far Cry 3 nerede geçiyor?

Far Cry 3 oyunun konusu ise kısaca şöyle: Oyun sinematik bir anlatım ile başlıyor. Jason Brody ve arkadaşlarının tatil için gittikleri egzotik bir ada olan Rook adasında tatil yaparken liderleri Vaas olan ve esir ticaretiyle uğraşan bir grup korsanın eline esir düşerler.

Far Cry 5 kaç saate biter?

27 Mart tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkacak olan oyunun kaç saat süreceği açıklandı. Ubisoft Montreal'da üst düzey yapımcı olarak görev alan Dan Hay, Far Cry 5'in normal bir şekilde oynandığında 25 saat sürdüğünü belirtti.

Far Cry hikayesi nedir?

Far Cry Almanya'daki Crytek Stüdyoları tarafından geliştirilmiş ve Ubisoft tarafından Windows için 'te yayınlanmış birinci şahıs nişancı türünde bir bilgisayar oyunudur. ... Oyunun hikâyesi Jack Carver ismindeki eski Özel Kuvvetler çalışanının Mikronezya'daki gizemli bir takımadada karaya oturmasıyla başlar.

Far Cry 3 bıçak nasıl kullanılır?

Suikastçılık Far Cry serisinde yeni bir adım ve bıçak kullanımını ilk kez bu kadar ön plana çıkarıyor. Biraz bahsedelim... F tuşuna basarak bıçağımızı normal kullanabiliyoruz. Ancak gizlice düşmana yaklaşıp, arkasından saldırmak istersek işler değişiyor ve daha kanlı bir hal alıyor.

Far Cry 1 konusu nedir?

Far Cry 1 Konusu Mikronezya'da Jack Carver isimli kurgusal karakterin başından geçenleri konu ediniyor. Askeri yetenekleri üst seviyede olan Jack Carver'ın bir numaralı amacı kaybolan gazeteci Valeria Cortez'i kurtarabilmektir. Adada sıra dışı olaylar gelişecek ve Jack Carver kilit bir role bürünecektir.