Instagram'da güncelleme nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Instagram'da güncelleme nasıl yapılıyor?
  2. Instagram Güncelleme nasıl yapılır iPhone?
  3. Instagram Mesajlar nasıl güncellenir?
  4. Instagram mesajlaşma güncelleme nedir?

Instagram'da güncelleme nasıl yapılıyor?

Instagram uygulamanı cihazındaki uygulama mağazasına gidip menüden (Android) uygulama listesine erişerek veya güncelleme sayfasına (iOS) gidip Instagram uygulaması için “Güncelle” düğmesine basarak güncelleyebilirsin. Ayrıca Instagram yayınını da ana sayfada ekranı aşağı kaydırarak güncelleyebilirsin.

Instagram Güncelleme nasıl yapılır iPhone?

App Store'u açın ve aşağı kaydırın. Hesap'a dokunun. Güncellemeler'e dokunun. Bir uygulamanın yanındaki Güncelle seçeneğine dokunarak sadece bu uygulamayı güncelleyebilir veya Tümünü Güncelle'ye dokunabilirsiniz.

Instagram Mesajlar nasıl güncellenir?

İlk önce ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan DM simgesine tıklıyoruz. Bu simge aynı zamanda gelen mesajları ve bildirimleri de görmenize olanak sağlıyor. Simgeye tıkladığımız zaman “+” işareti karşımıza gelecek. Bu işarete tıklayınca görüntü yükleyebileceğimiz bir sayfa açılıyor.

Instagram mesajlaşma güncelleme nedir?

Uygulamalar arası mesajlaşma Instagram yeni bir güncelleme ile mesaj kutusunda yeniliğe gitti. 'Uygulamalar arası mesajlaşma' olarak gelen güncelleme ile artık Instagram üzeriden Facebook hesabı olan kişilere mesaj gönderilebilecek ve Facebook hesabı olan kişilerin de Instagram adresine mesaj göndermesi gerçekleşecek.