Türkiye Kick Boks şampiyonu kim?

İçindekiler:

  1. Türkiye Kick Boks şampiyonu kim?
  2. Türkiye Kick Boks maçları ne zaman?
  3. Türkiye Kick Boks Federasyonu Dünyada hangi federasyona bağlı?
  4. Kick Boks Dünya şampiyonu kimdir?
  5. Kick boks başlama yaşı kaç?

Türkiye Kick Boks şampiyonu kim?

İSTANBUL, (DHA) - Şırnak'ta düzenlenen ve 60 ilden bin 500 sporcunun katıldığı Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası'nda mücadele eden Bağcılar Belediyesi sporcuları Gülsüm Özen ile Emine Arslan şampiyon oldu.

Türkiye Kick Boks maçları ne zaman?

2021 yılı faaliyet programımızda yer alan Türkiye Kick Boks Şampiyonası (Büyükler, Gençler) 01-07 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Merkez Kapalı Spor Salonu' nda yapılacaktır.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Dünyada hangi federasyona bağlı?

Özerklik kararı Resmi Gazete'nin 22 Aralık 2006 tarih ve 26384 sayısında yayınlanarak yürürlüğe girmiş ve aynı yılda IAKSA ile WAKO'nun birleşmesiyle Türkiye, WAKO'ya (Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği) üye olmuştur.

Kick Boks Dünya şampiyonu kimdir?

Antalya. Antalya Spor Salonu'nda 70 ülkeden 1250 sporcunun katılımıyla devam eden Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda, Türkiye Kick Boks Milli Takımı sporcuları Gülşah Kıyak ile Duygu Turan, dördüncü gün mücadeleleri sonunda dünya şampiyonluğunu elde etti.

Kick boks başlama yaşı kaç?

Eğer boks öğrenmek istiyorsanız öncelikle şunu bilmelisiniz ki, boks öğrenebileceğiniz bir yaş yok. Çünkü boks kursları almaya her yaşta başlayabilirsiniz.