İş Bankası ticari giriş nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İş Bankası ticari giriş nasıl yapılır?
  2. İş Bankası Anında Bankacılık nedir?
  3. İş Bankası anında kredi sigortalı ne demek?
  4. Anında kredi kaç günde onaylanır?

İş Bankası ticari giriş nasıl yapılır?

Başvuru işlemleriniz tamamlandıysa ve Ticari Şifrenizi aldıysanız, Ticari İnternet Şubesi'ne giriş için, www.isbank.com.tr'de İnternet Şubesi-Ticari butonuna tıklayıp, Ticari Müşteri Numaranızı, Kullanıcı Kodunuzu, Ticari Şifrenizi ve Tek Kullanımlık Şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır.

İş Bankası Anında Bankacılık nedir?

Anında Kredi, 100.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir. Kredi tutarı 50.000 TL üzerinde olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.

İş Bankası anında kredi sigortalı ne demek?

Kredi Destek Sigortası Nedir? Kredi koruma sigortası sayesinde, İş Bankası kredi müşterileri istem dışı işsizlik, ölüm veya tam ve kalıcı sakatlık risklerine karşı kalan kredi tutarı güvence altına alınır.

Anında kredi kaç günde onaylanır?

Ön onay süreci ve ekspertiz raporunun bankaya teslim edilmesi ortalama 4 iş günü sürebilmekte. 3. aşamada bankanın rapor sonucunda krediyi onaylama süreci başlar. Kullanabileceğiniz kredi tutarı ekspertiz değerinin maksimum %80'ine kadar olacaktır.