Uzaktan şarj mümkün mü?

İçindekiler:

  1. Uzaktan şarj mümkün mü?
  2. Kablosuz sarj ne?
  3. iPhone kablosuz nasıl şarj edilir?
  4. iPhone kablosuz kulaklık nasıl şarj edilir?
  5. Kablosuz şarj hızlı mı?

Uzaktan şarj mümkün mü?

Uzaktan kablosuz şarj onaylandı! Energous isimli bir şirketin geliştirdiği WattUp adı verilen kablosuz şarj teknolojisi FCC tarafından onaylandı. Resmen onaylanan bu teknoloji ile gerçek anlamda kablosuz şarj özelliği de dünyada ilk kez efektif olarak kullanılabilir hale getirildi.

Kablosuz sarj ne?

Kablosuz şarj, indüksiyon yani manyetik bir alan kullanarak şarj etme işlemidir. Manyetik bir alan sağlayan şarj istasyonu sayesinde bu manyetik alanın pil üzerinde depolanmasını sağlayan bir pad vasıtasıyla, elektronik cihazlar bitişik bir halde veya çok kısa bir mesafede otomatik şarj olabilirler.

iPhone kablosuz nasıl şarj edilir?

iPhone'unuzu ekran yukarı bakacak şekilde şarj aletine yerleştirin. En iyi performans için, ürününüzü şarj aletinin ortasına veya üretici tarafından önerilen yere yerleştirin. iPhone'unuzun, kablosuz şarj aletine yerleştirildikten sonraki birkaç saniye içinde şarj olmaya başlaması gerekir.

iPhone kablosuz kulaklık nasıl şarj edilir?

USB-C - Lightning Kablosu veya USB - Lightning Kablosu kullanabilirsiniz. Kablonun diğer ucunu da bir USB şarj aletine veya bağlantı noktasına takın. Kutuyu, AirPods'unuz içindeyken veya değilken şarj edebilirsiniz. En hızlı şarj bir iPhone veya iPad USB şarj aleti ya da Mac kullanıldığında mümkün olur.

Kablosuz şarj hızlı mı?

Kablosuz şarj teknolojisi her geçen gün gelişiyor olsa da hala kablolu şarj kadar hızlı olduğu söylenemez. Bazı kablosuz şarj pedleri hızlı şarj desteğine sahip olduğu için daha hızlı görünebilir ancak kablolu bir hızlı şarja göre yine yavaş kalacaktır.