Yıldırım nikahı fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yıldırım nikahı fiyatı ne kadar?
  2. Nikah memurunun düğün salonuna gelmesi ne kadar?
  3. Nikah başvurusundan kaç gün sonra nikah kıyılır?
  4. Yıldırım nikahı nasıl yapılır?
  5. Yıldırım nikahı nasıl olur 2021?

Yıldırım nikahı fiyatı ne kadar?

Hafta içi kıyılan nikahlar için 2 TL arası, hafta sonu kıyılan nikahlar için 4 TL arası bir ücret ödenmektedir. Başka bir mekânda kıyılacak olan nikahlarda ise hafta içi 4 TL arası, hafta sonu için 5 TL arası bir ücret ödenmektedir.

Nikah memurunun düğün salonuna gelmesi ne kadar?

Düğününüze nikah memuru çağıracak iseniz düğün salonunda nikah kıymak için fiyatlar 350 TL'den başlamaktadır. Belediyeler bu konuda sabit bir fiyat uygulaması yapmamaktadırlar. Düğün salonuna gelen nikah memuru ortalama size ayıracağı vakit ise 60 Dakikadır.

Nikah başvurusundan kaç gün sonra nikah kıyılır?

Nikah başvurusu için gerekli belgeleri tamamlayan çiftlerin evlendirme dairesine başvurmasından sonra en erken 24 saat sonrasına nikah tarihi veriliyor.

Yıldırım nikahı nasıl yapılır?

Çiftler yıldırım nikâhı yapmak istediklerinde, en az 24 saat öncesinden bağlı bulundukları evlendirme dairesine evlenmek istediklerine dair beyanlarını bildirmelidirler. Verilen beyannamelerde kimlik bilgileri ve fotoğraflar imzalarla beraber yer alır. Evlendirme memuru, evlenme talebini kontrol eder ve tasdikler.

Yıldırım nikahı nasıl olur 2021?

Yıldırım Nikahı Nasıl Kıyılır? Yıldırım nikahı için gerekli belgeler normal bir evlilik için gerekli belgelerle aynıdır. Yıldırım nikahı için evlenme isteğinizi en az 24 saat önceden nikah dairesine bildiriyorsunuz. Dairenin programı uygunsa evrakları teslim ettikten sonra düğün için kısa bir gün vermek mümkündür.