Komşu Fırın kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Komşu Fırın kapandı mı?
  2. Panista Fırın kimin?
  3. Komşu Fırın ne zaman kuruldu?
  4. Hasip Gençer eşi kimdir?
  5. Komşu Fırın kaç şubesi var?
  6. Paşa Fırını nerede?
  7. Doruk Unlu Mamüller kimin?
  8. Doruk Grubu kime ait?
  9. Tarık Gencer kimdir?
  10. Paşa Fırını kaç şubesi var?

Komşu Fırın kapandı mı?

Konkordato talep etmesinin ardından kapanan Komşu Fırın'dan işten çıkarılan işçiler halen kalan ödemelerini alamadı. Doruk Unlu Mamüller Sanayi Yatırım ve Perakende Hizmetleri Anonim Şirketi, 2017-2018 yıllarında banka borçlarıyla icralık oldu ve fabrikaların bazıları icradan satışa çıkartıldı.

Panista Fırın kimin?

Komşu Fırın ile Panista'nın aynı olduğunu söyleyen Doğruöz, “Doruk Unlu Mamüller şirketini borç karşılığı denilerek Kile Un ve Unlu Mamüller şirketine taşıdılar. İkisi de aynı ama resmiyette Kile şirketi başkasının adına kayıtlı. Planlı bir şey. Komşu Fırın tabelasını da Panista olarak değiştirdiler.

Komşu Fırın ne zaman kuruldu?

Komşu Fırın, yönetim kurulunda Hasip Gencer'in yer aldığı Doruk Holding'e bağlı bir firmaydı. 2006 yılında Komşu Fırın kuruldu ve Türkiye'de 75'ten fazla şubeye ve 1 milyondan fazla müşteriye ulaştılar. 2017-2018 yıllarında yaptıkları yatırımlardan sonra mali sıkıntıya girdiler ve çalışanlarını işten çıkardılar ve ...

Hasip Gençer eşi kimdir?

Türkiye'nin ilk un ihracatını yapan Tarık Gencer'in oğlu olan Hasip Gencer babasından öğrendiği işi geliştirdi, Doruk Group Holding dünyanın en çok un ticareti yapan şirketleri arasına girdi. Çocukluğunu buğday tarlalarında, un fabrikalarında geçiren Hasip Gencer, sektörde attığı öncü adımlarla biliniyor.

Komşu Fırın kaç şubesi var?

53 şube arasından ilk 50 listeleniyor.

Paşa Fırını nerede?

Paşafırını, Maslak Merkez, İstanbul.

Doruk Unlu Mamüller kimin?

Onlarca şubesi bulunan Komşufırın'ın bağlı olduğu Doruk Unlu Mamüller San. ve Per. Hizm. AŞ konkordato istedi. Gazeteci Dinçer Gökçe'nin paylaşımına göre 40 kadar şubesi olan Komşufırın markası ile fırıncılık sektörüne yeni bir boyut kazandıran iş insanı Hasip Gençer, Doruk Unlu Mamüller San. ve Per.

Doruk Grubu kime ait?

Dorak Holding Ahmet Serdar Körükçü, Mustafa Pilav ve Ahmet Kaplan Tan ortaklığında kurulmuş bir iştiraktir.

Tarık Gencer kimdir?

Tarık Gencer, çok tanınmış bir isim değil. Ama kendi ifadesiyle bir sıfatı olmamasına rağmen bakanlıklarda ne istediyse yaptırabilen bir kişidir. Oğlunun üzerine master yapmasını isteyecek kadar da bu işin geleceğine inanmış biridir. Korkut Özal'ın desteğiyle Türkiye'de ilk un ihracatını gerçekleştiren kişidir.

Paşa Fırını kaç şubesi var?

Bugün, Türkiye'de toplam 36 şube, yurtdışında ise 2 şubemiz mevcut. Paşa Fırını'nın, hedefleri 2023 yılına kadar 200 şubeye ulaşmak. 2017 de çok iyi bir ivme yakaladık.