Ayvalık Midilli feribot kaç lira?

İçindekiler:

  1. Ayvalık Midilli feribot kaç lira?
  2. Ayvalık Midilli feribot kaç saat?
  3. İstanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?
  4. Kapıda vize ücreti ne kadar?
  5. Ayvalık Midilli seferleri ne zaman başlıyor?
  6. Yunan adalara gidiş serbest mi?
  7. Çeşmeden Yunan adalarına nasıl gidilir?
  8. Meis Adası kapı vizesi ne kadar?
  9. Türkiye hangi ülkelere kapıda vize veriyor?
  10. Midilli feribot seferleri ne zaman başlayacak?

Ayvalık Midilli feribot kaç lira?

Ayvalık - Midilli YUNAN ADALARI Fiyat Tarifesi
Ayvalık - Midilli Jale Tur Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönAynı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin25 €30 €
Çocuk15 €17.5 €
Bebek (0-2)2 €2 €
10 satır daha

Ayvalık Midilli feribot kaç saat?

Yaklaşık her gün gerçekleştirilen seferler ile Sakız adasından Midilliye 2,5 saat içerisinde kolayca ulaşabilirsiniz. Ayvalık Midilli feribot yolculuğu ortalama 1,5 saat sürmektedir.

İstanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.

Kapıda vize ücreti ne kadar?

DETAY: Vize toplam maliyeti 55 € olup, bu tutarın tamamı evraklar ile birlikte TURYOL AYVALIK ofisine ödenmesi gerekmektedir. 0-12 yaş çocuklar içinde aynı evraklar geçerli olup, vize ücreti toplam 20 €'dur. Vizenin yunan polisi tarafından reddi durumunda ücret iadesi yapılmaz.

Ayvalık Midilli seferleri ne zaman başlıyor?

30 yıldır deniz taşımacılığı yapan şirket her gün çift taraflı AyvalıkMidilli seferi gerçekleştirmektedir. Feribot Ayvalık limanından saat 09.00'da kalkmakta ve yaklaşık 1,5 saat sonra Midilli Adası'na varmaktadır. Midilli- Ayvalık seferleri ise her akşam 18.00'de düzenlenmektedir.

Yunan adalara gidiş serbest mi?

2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı açıldı. Peki Yunanistan'a gidebilmek için neler gerekli? Hava-Kara-Deniz yolu seçeneklerinden şuan için sadece Hava ve kısmen Kara yolu açıldı. Şuan itibariyle deniz yolu ile geçişlere müsaade edilmiyor.

Çeşmeden Yunan adalarına nasıl gidilir?

Çeşme'den Yunan Adaları'na Geçiş Çeşme'den feribot kullanarak sadece Sakız Adası'na geçebilirsiniz. Çeşme'ye en yakın Yunan Adası Sakız Adası'dır. Yunan Adaları kıyılarımıza çok yakın olsa da bir yerden bütün adalara sefer yoktur.

Meis Adası kapı vizesi ne kadar?

Misafirlerimiz pasaportu ile Meis Adasındaki Pasaport Ofisinde "Tek girişli ve maksimum 15 gün kalış süreli sadece ada için geçerli "Schengen Vizesi" basılmaktadır. Not: Onay verilmeyen başvurularda şirketimizin hiçbir mesuluyeti bulunmamaktadır. Vize bedeli ücreti kişi başı 70,00 Euro'dur.

Türkiye hangi ülkelere kapıda vize veriyor?

Kapı vizesi veren Asya ülkeleri: Bahreyn, Doğu Timor, Kamboçya, Kuveyt, Maldivler, Nepal, Sri Lanka, Tacikistan, Tayvan, Umman, Azerbaycan ve Ermenistan.

Midilli feribot seferleri ne zaman başlayacak?

Avvalık- Midilli arası ilk seferi sabah saat 09.00 iken diğer seferi de saat 14.00'tedir. Feribotlar kalkıştan yaklaşık 1,5 saat sonra Midilli'ye varır. Turyol'un feribotlarına motosiklet, otomobil, jeep, karavan, kamyonet ve minibüs ile de binilmektedir.