Bele yakı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bele yakı ne işe yarar?
  2. Yakı ne sıklıkla kullanılır?
  3. Yakı bandı acıtır mı?
  4. Isı bandını kimler kullanamaz?
  5. Yakı üst üste kullanılır mı?
  6. Isı bantları zararlı mı?
  7. Emziren anne yakı bandı kullanabilir mi?

Bele yakı ne işe yarar?

Yakı Şanlı Sıvı Mentollu, Kas ve eklem ağrılarında, adale ağrıları, sertlikleri, yorgunlukları, burkulma ve incinmelerde ağrıların azalmasına yardımcı olur. Kas, eklem rahatsızlıkları yanı sıra romatizma, siyatik ve lumbago tedavilerinde yardımcı olarak kullanılır.

Yakı ne sıklıkla kullanılır?

Hangi Sıklıkta Kullanılır? Tekrarlayan kullanımlarda aynı bölgede kullanılacak ise 14 gün geçmelidir. Uygulanan yakı 2 günden fazla bekletilmemelidir.

Yakı bandı acıtır mı?

bel ve sırt ağrılarında kullanılan ilaçlı bir bant. vicks kokusuna benzer bir kokuya sahip. ilk etapta acısına sabredilirse sonrasında o kadar acıtmaz. yalnız bu bantı çıkarttıktan sonra banyoya gireceklere tavsiyem ilk önce o bölgeyi yıkayıp temizlemeleri.

Isı bandını kimler kullanamaz?

12 yaş altındaki çocuklarda veya ısı bandını tek başına çıkartamayacak olan kişilerde kullanılmamalıdır. Şişme veya morarmayı daha kötü hale getirebileceği için yaralanmalardan sonraki 48 saat içerisinde zarar görmüş cilt üzerinde kullanmayınız.

Yakı üst üste kullanılır mı?

Tekrarlayan kullanımlarda aynı bölgede kullanılacak ise 14 gün geçmelidir. Uygulanan yakı 2 günden fazla bekletilmemelidir.

Isı bantları zararlı mı?

Isı bantları yanıklara sebep olabilme potansiyeline sahiptir. Uygulama bölgesinde herhangi bir rahatsızlık, yanma, şişme, kızarma veya farklı bir değişiklik hissederseniz kullanmayı bırakınız ve doktor veya eczacınıza danışınız.

Emziren anne yakı bandı kullanabilir mi?

Emzirme döneminde yakı kullanılmamalıdır. Mutlaka kullanılması gerektiği durumlarda, uygulama yapıldığı sürece emzirmeye ara verilmelidir.