iPhone de rahatsız etme modu nedir?

İçindekiler:

  1. iPhone de rahatsız etme modu nedir?
  2. iPhone gece modu nasıl kullanılır?
  3. iPhone uyku modu ne işe yarar?
  4. iPhone Uyku Modu nasıl açılır?
  5. iPhone 12 PRO Gece Modu nasıl açılır?
  6. Rahatsız etme modunda bildirim gelir mi?

iPhone de rahatsız etme modu nedir?

iOS 15 ve iPadOS 15'teki Odak özelliği sayesinde aygıtınız kilitliyken gelen aramaları, uyarıları ve bildirimleri sessize almak için Rahatsız Etme özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca Rahatsız Etme özelliğini zamanlayabilir ve belirli kişilerden gelen aramalara izin verebilirsiniz.

iPhone gece modu nasıl kullanılır?

Gece modunda bir fotoğraf çektiğinizde, çekimin ne kadar süreceğini göstermek için Gece modu simgesinin yanında bir sayı belirir. Daha uzun sürede çekilen Gece modu fotoğraflarını denemek için Gece modu simgesine dokunun. Ardından, deklanşör düğmesinin üzerindeki sürgüyü kullanarak çekim süresini uzatan Maks'ı seçin.

iPhone uyku modu ne işe yarar?

Aygıtınız planlanmış bir uyku modundayken bir uyku modu kestirmesini kilitli ekranda ona dokunarak çalıştırırsınız. Yatmadan önce rahatlarken, yataktayken veya bir alarmla uyanırken bir kestirmeyi otomatik olarak çalıştırmak için etkinlik başlatıcılarını da kullanabilirsiniz.

iPhone Uyku Modu nasıl açılır?

Yatma Zamanı'nı açma veya kapatma
  1. Saat uygulamasını açın ve Yatma Zamanı sekmesine dokunun.
  2. Zamanlama bölümünde Yatma Zamanı'na veya Uyanma Zamanı'na dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Yatma Zamanı Programı'nı kapatın veya açın.

iPhone 12 PRO Gece Modu nasıl açılır?

iPhone 12 Pro‌ veya ‌iPhone 12 Pro‌ Max cihazınızda Kamera uygulamasını başlatın. Vizörün altındaki Portre'yi seçin. Ekranın sol üst köşesindeki flaş simgesi sarıysa, kapatmak için ona dokunun. Vizörün üst kısmındaki “Gece Modu” simgesine bakın – bir hilal gibi görünür.

Rahatsız etme modunda bildirim gelir mi?

Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Rahatsız Etmeyin'e dokunun. ... Uygulamalar: Hangi uygulamaların size bildirim gönderebileceğini seçebilirsiniz. Alarmlar ve diğer kesintiler: Alarmları, medyayı, dokunma seslerini, hatırlatıcıları veya takvim etkinliklerini engelleyebilir ya da bunlara izin verebilirsiniz.