Podyum Park hangi Otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Podyum Park hangi Otobüs gider?
  2. Bursa Aqua Park hangi Otobüs gider?
  3. Podyum park neler var?
  4. Bursa terminal otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?
  5. Bursa Ninova Aquapark hangi otobüs gider?
  6. Podyum ne dir?
  7. Bursa Nilüfer podyum Park ne zaman açılacak?
  8. Ninova Aquapark ne zaman açılıyor?
  9. Podyum nedir tarih?
  10. Podyum Park ın sahibi kim?
  11. Podyum Park ne zaman yapıldı?
  12. Bursa Sabiha Gökçen kaç para?
  13. Bursa terminalden şehir merkezine nasıl gidilir?

Podyum Park hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları PodyumPark yakınından geçiyor: 9/D, 9/M, 95/A, B/42-A, B/43, B/46.

Bursa Aqua Park hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Aquapark yakınından geçiyor: 43/HB, 9/D, B/43, B/46.

Podyum park neler var?

Podyum Park AVM içerisinde ; Cremeria Milano , David People , Emirgan Sütiş , Ette , Krokodil , NewCastle,21m2,Beğendik,CdBank,Eczane Podyum ,Exclusive Aqua , Bowling adası ,Jolly Joker gibi tanınmış işletmeler bulunmaktadır.

Bursa terminal otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'ya 24.00-06.00 saatleri arasında şehirlerarası gidip-gelen vatandaşların yaşadıkları sıkıntıyı yeni 90/B ve 90/D hatlı terminal otobüsleri ile gideriyor.

Bursa Ninova Aquapark hangi otobüs gider?

Nilüfer konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Ninova Aquapark konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 43/A, 43/D, 48/A, 6/E, B/35-K, E/12, H/3.
  • Metro: 2.

Podyum ne dir?

Podyum (Latince: podium) özellikle antik mimarlıkta zeminden yükselerek üzerinde taşıdığı unsura altlık görevi yapan bir platformdur.

Bursa Nilüfer podyum Park ne zaman açılacak?

2015 yılı itibari ile kapılarını açan Bursa'da Nilüfer ilçesinde 85.000 m2 alanda yer alan PodyumPark; ulusal ve uluslararası birbirinden özel markalarla her damak tadına uygun dünya mutfaklarının lezzetlerinin buluştuğu kafe ve restoranları, mağazaları, sineması, eğlence merkezi, lunaparkı, aquaparkı, tenis kulübü, ...

Ninova Aquapark ne zaman açılıyor?

Aquapark, sabah saat 10.00'dan akşam saat 20:00'a kadar hizmet veriyor.

Podyum nedir tarih?

Podyum (Latince: podium) özellikle antik mimarlıkta zeminden yükselerek üzerinde taşıdığı unsura altlık görevi yapan bir platformdur. Sütunların altındaki altlıklar da bazen podyum olarak adlandırılabildikleri gibi, amfitiyatrolarda arenayı çepeçevre saran platform da podyum olarak adlandırılmaktadır.

Podyum Park ın sahibi kim?

Türkiye'nin ilk turizm işletme belgeli eğlence merkezi olan Podyumpark D.A.D. Turizm İşletmecilik firmasının. Firmanın iki ortağı Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar'ın dostlukları tenis kortlarında başladı.

Podyum Park ne zaman yapıldı?

2015 yılı itibari ile kapılarını açan Bursa'da Nilüfer ilçesinde 85.000 m2 alanda yer alan PodyumPark; ulusal ve uluslararası birbirinden özel markalarla her damak tadına uygun dünya mutfaklarının lezzetlerinin buluştuğu kafe ve restoranları, mağazaları, sineması, eğlence merkezi, lunaparkı, aquaparkı, tenis kulübü, ...

Bursa Sabiha Gökçen kaç para?

CheckMyBus yardım için hizmetinizde!...Bursa ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) arasi otobüsler hakkında bilgiler.
En Ucuz Otobüs56,98 ₺
En erken OtobüsSaat 00:30'de
En son OtobüsSaat 16:45'de
Günlük Otobüs bağlantıları1 Ø
Uzaklık82,2 km
2 satır daha

Bursa terminalden şehir merkezine nasıl gidilir?

Otogardan şehir merkezine, belediye otobüsleri, ticari taksiler ve otobüs şirketlerine ait servis araçlarıyla ulaşım sağalabilirsiniz. Bursa'da özellikle şehir içi toplu taşımada “Bukart” kullanarak uygun fiyata yolculuk edebilirsiniz. Bukart'ı terminal içerisindeki büfelerden temin edebilirsiniz.