Sıfır Motosiklet Plaka ruhsat nasıl çıkarılır?

İçindekiler:

  1. Sıfır Motosiklet Plaka ruhsat nasıl çıkarılır?
  2. Sıfır motora plaka çıkarmak ne kadar 2020?
  3. Sıfır araç plaka nasıl çıkarılır?
  4. Motosiklet plaka çıkartmak ne kadar?
  5. Sıfır araç tescili nerede yapılır?

Sıfır Motosiklet Plaka ruhsat nasıl çıkarılır?

Size ruhsatı almanız ve plakayı bastırmanız için iki tane kağıt veriliyor. Ruhsat genelde 3. iş günü çıkıyor ve gidip alıyorsunuz. Plaka için de ilçenin Şoförler Odası plaka basım yerine gidip plakayı hemen bastırabilirsiniz. Plaka basımı 12,50 TL (2014 yılı) tutuyor.

Sıfır motora plaka çıkarmak ne kadar 2020?

Ruhsat ve plaka çıkartmak için toplam maliyet: 231 TL.

Sıfır araç plaka nasıl çıkarılır?

Sıfır plaka alma işlemine, aracınızı aldığınız bayi sisteminden araç plakasını sorgulayarak başlarsınız. Aracınız için tanımlanan plakayı ayırdıktan sonra, plakayı almak için Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine gitmeniz ve harcı ödedikten sora plakayı almanız yeterlidir.

Motosiklet plaka çıkartmak ne kadar?

Poliçeyi alın, motorun evrakları, bu sigorta poliçesiyle ile birlikte notere gidin. 1 tl kadar ruhsat işlemlerine vereceksiniz. Ayrıca plaka çıkartacağınız için 30 tl'ye kadar bir para gerekiyor, bu değişen bir fiyat değil ama bir arkadaş benden 20 tl aldılar dedi. Yani bu fiyatlar arasında çıkıyor.

Sıfır araç tescili nerede yapılır?

Araçların ilk tescil işlemleri, aracın satın alınma veya trafik şahadetnamesinin düzenlendiği tarihten itibaren üç ay içinde ilgilisine göre herhangi bir noter veya Emniyet Genel Müdürlüğü trafik tescil kuruluşları tarafından elektronik ortamda gerçekleştirilir.