iPhone 7 kamerasi iyi mi?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 kamerasi iyi mi?
  2. iPhone 7 stereo mu?
  3. iPhone 7 nin kamerası nasıl?
  4. iPhone 7 stereo hoparlör var mı?
  5. iPhone 7 ekranı küçük mu?

iPhone 7 kamerasi iyi mi?

DxOMark tarafından yayınlanan rapora göre iPhone 7 kamera testinden 86 puan alıyor. ... Yani, DxOMark sonuçlarına göre iPhone 7'den daha iyi bir görüntü kalitesi sunan kameraya sahip 6 telefon bulunuyor.

iPhone 7 stereo mu?

Kulaklık girişini yeni iPhone modellerinde kullanmayan Apple, bunun yerine telefonlara ikinci bir hoparlör çıkışı yerleştirmiş. Bu gelişme ile birlikte iPhone 7 artık stereo kalitesinde ses deneyimi sunacak.

iPhone 7 nin kamerası nasıl?

Apple bu kompakt modelde sadece 12 megapiksel, f/1.8 diyafram açıklıklı, 28 mm. odak uzaklıklı kameraya yer veriyor. ... Çift kameranın bulunmaması nedeniyle iPhone 7'nin kamerası optik yakınlaştırma ve portre modu gibi, iki önemli ve yeni iPhone 7 Plus kamera özelliğini barındırmıyor.

iPhone 7 stereo hoparlör var mı?

Artık kulaklık çıkışı kalktığına göre iPhone'un altında çift hoparlör var. ... Böylece bir video izlerken veya daha yüksek sese ihtiyacımız olduğu zamanlarda iPhone'dan çok daha yüksek ses alabilecek, hatta bunu stereo olarak da duyabileceğiz.

iPhone 7 ekranı küçük mu?

Zira her iki telefonun ekranı da 5.5 inç büyüklüğünde, 1080x1920 piksel çözünürlüğünde ve 401 ppi piksel seviyesinde. Öte yandan telefonların ekran – gövde oranları da eşit: Yüzde 67.7 seviyesinde.