Pendik Zeruj Hangi mağazalar var?

İçindekiler:

  1. Pendik Zeruj Hangi mağazalar var?
  2. Pendik Zeruj ne zaman açılıyor?
  3. Zeruj Porta nasil gidilir?
  4. Zeruj Port hangi otobüs?
  5. Zeruj Porta tramvayla nasıl gidilir?

Pendik Zeruj Hangi mağazalar var?

Yüzde 80'nini kadın girişimcilerin oluşturduğu Zeruj Mall Pendik de bulunan bazı mağazalar şunlardır; Modanisa, Elifs, Pilise, Hooops, Nook, EG, Kadriye Baştürk, MinikTerzi, Merve Dağlı, QEF, SarPrive, Hilay, Terzi Dükkanı...

Pendik Zeruj ne zaman açılıyor?

Zeruj Mall AVM, Pendik Minibüs Durakları'nın yanı başında yer alıyor.Zeruj Port AVM Kimin sorusunun yanıtı da Zehra Özkaymaz olarak karşımıza çıkıyor. Zeruj Pendik AVM Ne Zaman Açılacak sorusu ise 11 Haziran 2021 olarak yanıt buluyor.

Zeruj Porta nasil gidilir?

Zeruj Port AVM'ye Marmaray, Bağcılar-Kabataş Hattı, Yenikapı-Havalimanı Metro Hattı ve MR11 İETT hattı ile gidilebiliyor. Zeruj Port AVM, Kazlıçeşme Marmaray İstasyonuna 3 dakika, Bağcılar-Kabataş [T1] Hattı AKŞEMSETTİN Durağına 2 dakika, Zeytinburnu – Merter Metro İstasyonlarına 5 dk yakınlıkta yer alıyor.

Zeruj Port hangi otobüs?

Bu Otobüs hatları Zerujport Avm yakınından geçiyor: 93, 93M, 93T, MR11.

Zeruj Porta tramvayla nasıl gidilir?

Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvayına binerek Merkezefendi istasyonunda ininiz. Şehitler Parkı'nın oradaki otobüs durağından MR11 numaralı otobüse binerek Zeytinburnu A.İ. H.L durağında indiğinizde Zeruj Port Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.