Iphone'da ikinci hikaye nasıl paylaşılır?

İçindekiler:

  1. Iphone'da ikinci hikaye nasıl paylaşılır?
  2. Instagram hikayede iki fotoğraf nasıl paylaşılır iPhone?
  3. Instagram Story GIF nasıl yapılır?
  4. Instagram'da bir hikayede 2 fotoğraf nasıl paylaşılır?

Iphone'da ikinci hikaye nasıl paylaşılır?

Aldığınız bir fotoğrafı veya videoyu kaydetme ya da paylaşma simgesine dokunun. Öğeyi basılı tutup ardından bir paylaşma veya kaydetme seçeneği de seçebilirsiniz. simgesine dokunun, sonra bir paylaşma veya kaydetme seçeneği seçin. simgesine dokunun, sonra Paylaş'a dokunun.

Instagram hikayede iki fotoğraf nasıl paylaşılır iPhone?

Bunun için yapmanız gerekenler oldukça basit. İlk olarak hikaye kısmına koyacağınız bir fotoğrafı seçmeniz gerekiyor. Bu fotoğraf hikaye ekranında yer aldıktan sonra iki parmağınızla küçültme hareketi yaparak fotoğrafı yeniden boyutlandırabilir, ikinci fotoğrafa yer açabilirsiniz.

Instagram Story GIF nasıl yapılır?

Yeni GIF çıkartmalarınızı Instagram Hikâyelerinde de test etmelisiniz! Basitçe bir fotoğraf veya video çekin, Etiket düğmesine dokunun ve GIF seçeneğini açın. Ardından, kullandığınız etiketlerden birini veya birkaçını yazarak GIF etiketlerinizi arayın.

Instagram'da bir hikayede 2 fotoğraf nasıl paylaşılır?

Paylaş seçeneklerinden “Kopyala”yı seçin. Tekrar Instagram hikayenize gelin. Hikayenizde, sol altta “Çıkartma Ekle” olarak görünen yerde seçtiğiniz görseli bulacaksınız. Bu işlemi tekrarlayarak istediğiniz başka bir görsel varsa ekleyebilirsiniz.