Rüyada dolap görmek neye işarettir?

İçindekiler:

  1. Rüyada dolap görmek neye işarettir?
  2. Rüyada beyaz dolap görmek ne demektir?
  3. Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek ne demek?
  4. Rüyada yüklük görmek ne anlama gelir?
  5. Rüyada komidin görmek nedir?
  6. Ruyada yatak yorgan gormek ne anlama gelir?

Rüyada dolap görmek neye işarettir?

Rüyada dolap görmek, derli toplu olmaya, nîmetin şükrünü edâ etmeye, önemli sırları ifşa etmemeye işâret eder. Rüyada içi eşya dolu bir dolap görmek, rüya sahibinin işlerinin [yiye gitmesine işârettir. Rüyanızda içi dolu bir dolap görmeniz, işlerinizin iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada beyaz dolap görmek ne demektir?

Rüyada Beyaz Gardrop Görmek Rüyada beyaz gardrop görmeniz sır saklamaya veya öğrenmekle tabir edilmektedir. Kimiz zaman kıskançlık veya şüpheyi de gösterir. Beyaz gardırop rüyası ayrıca çıkılacak bir yolculuğu ifade eder. Eğer beyaz renkteki dolap güzel ise delâlet ettiği şeyin kıymetli olmasına delildir.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek ne demek?

Rüyada beyaz dolap görmek, rüya sahibinin hayatı için önemli kararlar alacağına ve işlerinin açılarak maddi kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada yüklük görmek ne anlama gelir?

Rüyanizda özellikle eski Türk evlerinde bulunan, yatak ve sair esyayi koymak için yapilan ve yüklük denen dolabi görmek, bir çok zamandan beri görünmek istemediginiz ve kaçtiginiz bir kimse ile yüz yüze geleceginize aranizdaki eski bir hesabi göreceginize, bu suretle içinizde kaygi uyandiran bir histen de artik ...

Rüyada komidin görmek nedir?

Rüyada komidin görmek, kişinin hayatında güzel gelişmelerin olacağına, ev veya iş yeri değişikliğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında komidin görmesi, kişinin iş hayatında bol kazanç sağlayacağına delalet eder.

Ruyada yatak yorgan gormek ne anlama gelir?

Rüyada yatak yorgan görmek rüya sahibinin karşısına çözemeyeceği sorunların çıkmayacağı anlamına gelmektedir. Özellikle hem ev hayatında hem de iş yaşantısında mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği üzerine delalet eder.