Rahatsız Etme açık ne demek?

İçindekiler:

  1. Rahatsız Etme açık ne demek?
  2. Gece modu iPhone nedir?
  3. iPhone mesajın yanında ay işareti ne anlama gelir?
  4. iPhone rahatsız etme modu nasıl kullanılır?
  5. Iphone mesaj uyarıları gizle ne demek?
  6. Iphone Pew Pew nedir?
  7. iPhone 11 rahatsız etme modu nasıl kapatılır?

Rahatsız Etme açık ne demek?

Rahatsız Etmeyin moduyla telefonunuzu sessize alabilirsiniz. Bu mod sesi kapatabilir, titreşimi durdurabilir ve görsel bildirimleri engelleyebilir. Nelerin engelleneceğini ve nelere izin verileceğini seçebilirsiniz.

Gece modu iPhone nedir?

Night Shift, gözlerinizin rahatsız olmaması için ekranınızın renklerini otomatik olarak renk tayfının daha sıcak tonlarına geçirir.

iPhone mesajın yanında ay işareti ne anlama gelir?

Bu özelliği açtığınız zaman bildirim çubuğunda bir ay işareti görünür. Rahatsız Etme özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır: 1) Cihazınızın Ayarlar kısımına girerek Rahatsız Etme özelliğini aktfileştiriniz. 2) Eğer bu özelliği açtıysanız durum çubuğunda bir ay ikonu görünecektir.

iPhone rahatsız etme modu nasıl kullanılır?

Rahatsız Etme özelliğini açma veya kapatma Rahatsız Etme özelliğini açıp kapatmanın iki yolu vardır: Ayarlar > Rahatsız Etme bölümüne giderek Rahatsız Etme özelliğini elle açın veya bir zamanlama ayarlayın. dokunun. Saat uygulamasında bir alarm kurarsanız Rahatsız Etme özelliği açık olsa da alarm çalar.

Iphone mesaj uyarıları gizle ne demek?

Uyarıları Gizle özelliği açıkken konuşmanın yanında Uyarılar düğmesi görünür. Bu işlem, aygıtınızdaki tüm bildirimleri değil yalnızca söz konusu yazışmayla ilgili bildirimleri durdurur. Diğer tüm mesajları almaya ve bunların bildirimlerini Kilitli ekranınızda görmeye devam edersiniz.

Iphone Pew Pew nedir?

Ancak sanırız salgın döneminde evde oturmaktan sıkılanlar, işlevi yeniden keşfettiler. "pew pew" yazarak lazer ışığı gösterisini başlatabileceğiniz gibi, "happy birthday" yazarak ekranın altında balonlar uçurarak arkadaşınızın doğum gününü kutlayabilirsiniz.

iPhone 11 rahatsız etme modu nasıl kapatılır?

Rahatsız Etme özelliğini açma veya kapatma Rahatsız Etme özelliğini açıp kapatmanın iki yolu vardır: Ayarlar > Rahatsız Etme bölümüne giderek Rahatsız Etme özelliğini elle açın veya bir zamanlama ayarlayın. dokunun.