Flipboard nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Flipboard nasıl iptal edilir?
  2. Samsung Flipboard uygulaması nedir?
  3. Briefing nasıl kullanılır?
  4. Bizz ne işe yarar?
  5. Currents uygulaması nedir?
  6. Flipboard nedir ücretli mı?
  7. Flipboard Briefing ne ise yarar?
  8. Briefing neden yapılır?
  9. Flipboard kimin?
  10. Currens nedir?
  11. Brief ne demek yemek?
  12. Reklamda brief ne demek?

Flipboard nasıl iptal edilir?

Samsung Briefing Nasıl kapatılır?
  1. Ana ekranda Boş bir yerde parmağınızla uzun süre basılı tutunuz,
  2. Ekranın altında ikonlar görülecektir,
  3. Ana ekran ayarları,
  4. Flipboard Briefing,
  5. Bu ayarın yanında onay kutucuğunu kaldırın,

Samsung Flipboard uygulaması nedir?

Flipboard, sosyal medyadaki ve web sitelerindeki içerikleri bir dergi formatında sunan iOS ve Android uygulaması. ... Flipboard uygulamasına Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Tumblr, Google Reader, YouTube, Flickr ve Linkedln gibi birçok hesabınızı bağlayabiliyorsunuz.

Briefing nasıl kullanılır?

briefing
  1. (bkz: bilgilendirmek) ...
  2. (bkz: brifing) ...
  3. samsungun bir widget hizmeti. ...
  4. kapatmak için ana ekrana uzun basılır, widget ve tema seçme ekranı gelince sola kaydırılır, sağ üstte açma kapama minik scroll u bulunmaktadır. ...
  5. çoğu insanın telefonun alır almaz ilk yaptığı şeylerden biri bu briefing'i kapatmak.

Bizz ne işe yarar?

Galaxy Bizz, Samsung kullanıcıları için özel hazırlanmış yayınlar ve uygulama tavsiyelerinin yanında daha birçok farklı zengin içeriği de kullanıcılarına sunan bir mağaza öncesi referans uygulamasıdır.

Currents uygulaması nedir?

Google Currents, personelin çalışırken aynı anda görüşme yapmasına, dosya paylaşmasına ve fikir alışverişinde bulunmasına yardımcı olan bir dijital bülten olarak adlandırılabilir. ... Currents, hem iOS hem de Android cihazlar için indirilebilir durumdadır.

Flipboard nedir ücretli mı?

Hizmete, web tarayıcısı üzerinden, Microsoft Windows ve MacOS için Flipboard uygulamasıyla, ayrıca Windows Phone, Windows 10 Mobile, iOS, Android için mobil uygulamalarla erişilebilir. Müşteri yazılımı ücretsiz olarak mevcuttur ve 21 dilde yerelleştirilmiştir.

Flipboard Briefing ne ise yarar?

Samsung Galaxy E5'te ve diğer Samsung telefonlarda ana ekranda en sola kaydırırsanız karşınıza eski adıyla "My Magazine", yeni adıyla "Flipboard Briefing" adında bir ekran çıkıyor. Briefing internette takip etmek istediğiniz haber kaynaklarından gelen son güncellemeleri bir araya topluyor.

Briefing neden yapılır?

Marka ya da ürün özelindeki çalışmaların şekillenmesini sağlayan briefing, yapılması istenen iş için gerekli olan tüm detayları üreticiye iletir. Markayı öne çıkarmak ve ürünü en iyi şekilde tanıtmak için gerek duyulan tanıtımın temelini oluşturan yaratıcı özet, planlanan işten beklenen sonucun alınmasını sağlar.

Flipboard kimin?

Flipboard (uygulama)
Geliştirici(ler)Mike McCue ve Evan Doll
PlatformMicrosoft Windows ve MacOS, Android, iOS, Windows 10 Mobile
TürRSS okuyucu) ve sosyal ağ toplama
LisansÜcretsiz kayıt gerekli
Resmî sitesiflipboard.com
4 satır daha

Currens nedir?

Google Currents, personelin çalışırken aynı anda görüşme yapmasına, dosya paylaşmasına ve fikir alışverişinde bulunmasına yardımcı olan bir dijital bülten olarak adlandırılabilir. ... Currents, hem iOS hem de Android cihazlar için indirilebilir durumdadır.

Brief ne demek yemek?

Brief hem İngilizce'de hem Türkçe'de, “kısa”, “kısa ve öz”, “özlü özet” anlamlarına gelmektedir. Brief , anlatılması istenilen mesajın doğru bir ifade ile işin gerçekleşeceği tarafa aktarılmasıdır. Benim tanımım ise; “ Leziz bir yemeği oluşturan malzemelerin listesi ve ön hazırlık süreci.” Hastasıyız!

Reklamda brief ne demek?

Reklam ve iletişim çalışmalarının önemli bir parçası olan “Briefnedir? Kısaca tanımlamak gerekirse yapılması istenen işi anlatan güçlü bir özettir. Üzerinde çalışacak olan yaratıcı ekip, ajans veya tasarımcı için bir projenin içeriğini ve amaçlarını açıklayan bir belgedir.