19 Mayıs Üniversitesi rektörü kim oldu?

İçindekiler:

  1. 19 Mayıs Üniversitesi rektörü kim oldu?
  2. Samsun Rektörü kimdir?
  3. 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü nereli?
  4. Prof Dr Recep Sancak Kimdir?
  5. Ordu Üniversitesi rektörü kim oldu?
  6. OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı kim?
  7. Ergin Kariptaş kimdir?
  8. Yavuz Ünal kaç yaşında?
  9. 19 Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri kimdir?
  10. Ordu Rektörü kimdir?
  11. Prof Dr Ali Akdoğan nereli?
  12. Ayhan Dağdemir kimdir?
  13. Prof Dr Yavuz Ünal nereli?
  14. Prof Dr Yavuz Ünal Kimdir?
  15. Mustafa Kemal Çayıroğlu kimdir?
  16. Fehmi Yazıcı Kimdir?
  17. Ordu Üniversitesi Dekanı kim?

19 Mayıs Üniversitesi rektörü kim oldu?

Rektör atama kararları Resmi Gazete'nin 14 Ağustos 2020 tarihli sayısında duyuruldu. Karara göre, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne Prof. Dr. Yavuz Ünal atandı.

Samsun Rektörü kimdir?

Dr. Mahmut AYDIN. 1968 yılında Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde dünyaya gelen rektörümüz Prof.

19 Mayıs Üniversitesi Rektörü nereli?

Yavuz Ünal ise merak konusu oldu. İşte Samsun OMÜ'nün yeni rektörü Yavuz Ünal'ın öz geçmişi.. 1963 yılında Ordu/Fatsa/Ilıca'da doğdu. İlk ve Ortaokulu Ilıca kasabasında, liseyi ise Fatsa İmam-Hatip Lisesinde okudu. 1983 yılında kaydolduğu, O.M.

Prof Dr Recep Sancak Kimdir?

Recep Sancak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, ,Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi uzmanıdır.

Ordu Üniversitesi rektörü kim oldu?

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan, Pazartesi günü Üniversitemizi ziyaret etti.

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı kim?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Tıp Fakültesi Dekanlığına aslen Sinop Ayancıklı olan Prof. Dr. Cengiz Çokluk getirildi.

Ergin Kariptaş kimdir?

Ergin Kariptaş Kimdir? 1967 Kırıkhan/Hatay doğumlu olup ilk, orta ve lisans eğitimini burada tamamladı. Lisans ve yüksek lisans eğitimini Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde, Doktorasını ise İngiltere Newcastle upon Tyne Üniversitesinde tamamladı.

Yavuz Ünal kaç yaşında?

58 yaşında (1963) Yavuz Ünal/Yaş

19 Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri kimdir?

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep atandı.

Ordu Rektörü kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine seçilme ve Rektör atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesi Rektörü olarak atandı.

Prof Dr Ali Akdoğan nereli?

DR. ALİ AKDOĞAN KİMDİR? Ali Akdoğna, 25 Haziran 1964 tarihinde Ordu ilinin Merkez Kökenli mahallesinde doğdu. ilk ve orta öğrenimini mahallesinde, lise öğrenimini il merkezinde tamamladı.1983 yılında girdiği Ondokuzmayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu.

Ayhan Dağdemir kimdir?

Ayhan Dağdemir Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, ,Çocuk Onkolojisi uzmanıdır.

Prof Dr Yavuz Ünal nereli?

DR. YAVUZ ÜNAL KİMDİR? 1963 yılında Ordu Fatsa'da doğdu. İlk ve ortaokulu Ilıca kasabasında liseyi Fatsa İmam Hatip lisesinde okudu. 1983 yılında O.M.

Prof Dr Yavuz Ünal Kimdir?

DR. YAVUZ ÜNAL KİMDİR? 1963 yılında Ordu Fatsa'da doğan Yavuz Ünal ilk ve ortaokulu Ilıca kasabasında liseyi Fatsa İmam Hatip lisesinde okudu. 1983 yılında O.M. Ü İlahiyat Fakültesi'den 1988 yılında mezun oldu.

Mustafa Kemal Çayıroğlu kimdir?

MUSTAFA ÇAYIROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ 1980 yılında Ordu ilinin Akkuş ilçesinde doğdum. 2002 yılında Tokat Turhal Sarıkaya Köyü´nde Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladım. Afşin Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulıu, Afşin İmam Hatip Lisesi ve Elbistan Hacıbektaş Veli İlköğretim okullarında öğretmen olarak çalıştım.

Fehmi Yazıcı Kimdir?

Dr. Fehmi YAZICI 1966 yılında Trabzon'da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini aynı şehirde tamamladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden 1989 yılında lisansını, 1991 yılında da Yüksek Lisansını aldı. 19 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri, Ohio State Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı.

Ordu Üniversitesi Dekanı kim?

Ali Akdoğna, 25 Haziran 1964 tarihinde Ordu ilinin Merkez Kökenli mahallesinde doğdu. ilk ve orta öğrenimini mahallesinde, lise öğrenimini il merkezinde tamamladı.1983 yılında girdiği Ondokuzmayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu.