Auzef online bütünleme sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Auzef online bütünleme sınavı ne zaman?
  2. Auzef Aksis sınava nasıl girilir?
  3. Auzef bütünleme sınavına kimler girebilir?
  4. Auzef ödev sonuçları nereden öğrenilir?
  5. Auzef online sınav nasıl girilir?
  6. Istanbul Üniversitesi Güz Dönemi Online mı?

Auzef online bütünleme sınavı ne zaman?

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı telafi (bütünleme) sınavları 01 – 05 Temmuz 2021 tarihleri arasında https://esinav.istanbul.edu.tr adresinden günlü olarak yapılacaktır. Telafi sınavlarınızda problem yaşamamanız için aşağıda belirtilen hususları dikkatle inceleyiniz.

Auzef Aksis sınava nasıl girilir?

Öğrenciler sınav giriş belgelerini belirlenen tarihler arasında http://sinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresini kullanarak alabilirler. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'ni görmek için tıklayınız.

Auzef bütünleme sınavına kimler girebilir?

Bahar dönemi ara ve final sınavlarında olduğu gibi bütünleme sınavına da AUZEF öğrencileri 'https://esinav.istanbul.edu.tr' adresi üzerinden girecek. BÜTÜNLEME SINAVINA KİMLER GİRECEK? Üniversitenin yayınladığı duyuruya göre bütünleme sınavına, bahar yarıyılı bitirme sınavlarından FF, DD ve DC notu alanlar girebiliyor.

Auzef ödev sonuçları nereden öğrenilir?

Sonuçlar, öğrenme yönetim sistemi (açıköğretim öğrencileri için https://acikogretim.istanbul.edu.tr, uzaktan öğretim öğrencileri için http://ue.istanbul.edu.tr ) üzerinden açıklanacak.

Auzef online sınav nasıl girilir?

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi ara sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.

Istanbul Üniversitesi Güz Dönemi Online mı?

COVID-19 Bilgilendirme Sayfası Sevgili akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.