Açıköğretim Fakültesi Ders Kitapları nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Fakültesi Ders Kitapları nereden alınır?
  2. AÖF Kitap vermeyecek mı?
  3. Anadolu Üniversitesi Kitap Satış Kargo ücreti ne kadar?
  4. Aöf Canlı ders nasıl izlenir?

Açıköğretim Fakültesi Ders Kitapları nereden alınır?

Peki kayıt oldunuz, ders seçimi yaptınız, bundan sonra ne olacak? Daha sonra ders seçimi çıktısını alarak açık lise kayıt bürolarına gidip kitaplarınızı alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de bu kitapların temin edilmesi mümkün. Açık lise ders kitapları öğrencilere o dersi ilk kez seçtiğinde verilir.

AÖF Kitap vermeyecek mı?

AÖF öğrencilere artık kitap vermeyecek, kitaplar dijital ortamda olacak. ... Uzun zamandır yürütülen altyapı çalışmalarımızın sona ermesiyle 2018-2019 öğretim yılından itibaren Anadolum e-Kampüs Sistemi aracılığıyla kitaplarımız öğrencilerimize dijital ortamda sunulacaktır.

Anadolu Üniversitesi Kitap Satış Kargo ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Eğitim Ücretlerinin Fazla Olması Kitap ücreti 15 TL kargo 15 TL. Üç kitap aldığınızda toplam maliyet 45 TL kitap 45 TL kargo... ...

Aöf Canlı ders nasıl izlenir?

Anadolum eKampüs'e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs'te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.