Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç yıl?

İçindekiler:

  1. Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç yıl?
  2. Hukuk Fakültesi hazırlık zorunlu mu?
  3. Istanbul Kültür Hukuk hazırlık zorunlu mu?
  4. Kültür Hukuk hazırlık zorunlu mu?
  5. Medipol Üniversitesi hazırlık sınıfı zorunlu mu?
  6. Istanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi İngilizce mi?

Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç yıl?

Lisans programını tamamlama süresi 4 yıldır (8 yarıyıl). Programa her iki ülkeden kabul edilecek öğrenciler, 2 ülkenin hukuk lisans eğitimini alacaklardır. Öğrenciler öğrenimlerinin ilk 2 yılını Köln Üniversitesinde, son 2 yılını ise Altınbaş Üniversitesinde tamamlayacaktır. Programın dili Türkçe ve Almancadır.

Hukuk Fakültesi hazırlık zorunlu mu?

Hukuk Fakültesi'nde eğitim %30 İngilizce olarak verilmektedir. Bu sebeple zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimi verilmektedir.

Istanbul Kültür Hukuk hazırlık zorunlu mu?

Mecburi hazırlık sınıfı uygulamasına son veren fakültemiz, sadece İngilizce değil, diğer yabancı dillerin de öğrenilmesi için kurslar düzenlemektedir. ... Fakültemizin isteğe bağlı yabancı dil öğretme programı zenginleştirilerek sürdürülecektir.

Kültür Hukuk hazırlık zorunlu mu?

2004 yılından beri Avrupa Birliği Projesi olan Erasmus/Socrates değişim programıyla, Yıllık Yaz Akademisi çerçevesinde öğrencilerine uluslararası eğitim olanaklarından yararlanma fırsatı sunan İKÜ Hukuk Fakültesi, mecburi hazırlık sınıfı uygulamasına son vererek sadece İngilizce değil, diğer yabancı dillerin de ...

Medipol Üniversitesi hazırlık sınıfı zorunlu mu?

Medipol Üniversitesi akademik birimlerinde hem Türkçe hem de İngilizce eğitim verilmektedir. ... Bununla birlikte zorunlu hazırlık programı olmayan tüm bölümlerde öğrenciler isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Programı'na kayıt hakkına sahiptir.

Istanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi İngilizce mi?

%30 İngilizce Program Hukuk eğitimini İngilizce ile birleştirerek öğrencilerine akıcı derecede hukuk İngilizcesi vermekte ve onları hem yurt içi hem yurt dışı hukuk pratiğine hazırlamaktadır. Başarılı öğrencilerimiz bütünleşik yüksek lisans yapabilmektedir.