Zonguldak Ereğli ilçe kaymakamı kim?

İçindekiler:

  1. Zonguldak Ereğli ilçe kaymakamı kim?
  2. Ismail Çorumluoğlu kim?
  3. Konya Ereğli kaymakamı kimdir?
  4. Gökay Özkan kimdir?
  5. Konya Ereğli Garnizon komutanı kimdir?
  6. Karadeniz Ereğli Neyi Meşhur?
  7. Kdz Eregli ismi nereden gelir?
  8. Abdullah Kurt Kaymakam kimdir?
  9. Konya Ereğli ilçe jandarma komutanı kimdir?
  10. Ereğli kaç tane var?
  11. Kdz Ereğli de ne meşhur?
  12. Ereğli manası nedir?

Zonguldak Ereğli ilçe kaymakamı kim?

Kimdir ? 1968 yılında Balıkesir'in Kepsut ilçesinde doğdu.

Ismail Çorumluoğlu kim?

1968 yılında Balıkesir'in Kepsut ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Maliye Meslek Lisesini bitirdi. 1985-1989 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi ve aynı yıl Maliye Anabilim Dalında yüksek lisansa başladı.

Konya Ereğli kaymakamı kimdir?

Edip Çakıcı, 1975 yılında Ordu İli Gürgentepe İlçesinde doğdu.

Gökay Özkan kimdir?

1973 yılında Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Elazığ Lisesini, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Master yaptı. 1999 yılında Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Konya Ereğli Garnizon komutanı kimdir?

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Hidayet OĞUZ ve Fakülte yönetimimiz Ereğli Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih YILMAZ'ı makamında ziyaret ettiler.

Karadeniz Ereğli Neyi Meşhur?

Ereğli, mutfak açısından oldukça zengin bir bölge. Bu haliyle Ereğli mutfağının ürünlerini burada saymakla bitiremeyiz desek yeridir. Ama en ünlülerinden birkaçını anacak olursak; etli ekmek, çebiç, papara, fırın kebabı, atabaşı çorbası, höşmerim, bamya çorbası, su böreği, sac arası, mevlana böreği ve tirit.

Kdz Eregli ismi nereden gelir?

Ereğli adını; Bizans İmparatoru Herakliyüs adı ise Yunan mitolojisinde yarı tanrılaşmış bir kahraman olan Herakles`ten gelmektedir. “Herakliyüs” kelimesi zaman içinde Türkçe'nin ses yapısına uygun olarak; Herakle > İrakle > Eregle.> Eregli.> Eregliyye > EREĞLİ şeklini almıştır.

Abdullah Kurt Kaymakam kimdir?

Kaymakam Abdullah Kurt, Erzurum'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Erzurum'da, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. ... Sırasıyla; Taraklı, Gölyaka ve Yığılca İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu.

Konya Ereğli ilçe jandarma komutanı kimdir?

Yaklaşık bir aydır İlçemizde görev yapan Hayri Yazıcı, artık binbaşı rütbesiyle, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı olarak hizmet verecektir. Ereğli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcıyı bizlerde, tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Ereğli kaç tane var?

Ereğli Türkiye'de 3 tane var. Tekirdağ Marmara Ereğlisi, Konya Ereğli, Zonguldak Ereğli, Erbağ İlçesi bir tane var oda Tokat ilinde.

Kdz Ereğli de ne meşhur?

Ama en ünlülerinden birkaçını anacak olursak; etli ekmek, çebiç, papara, fırın kebabı, atabaşı çorbası, höşmerim, bamya çorbası, su böreği, sac arası, mevlana böreği ve tirit.

Ereğli manası nedir?

Kelime olarak “akarsu, akıntı, su kaynağı” anlamına gelmektedir. ... Yani anlamı tanımlayacak okursak su kaynağı kenarındaki kitabe olarak açıklayabiliriz. Zaten Ereğli'nin tarihi ilk merkezi bugünkü İvriz'dir.