Turk Telekom WiFi otomatik nasıl bağlanır?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom WiFi otomatik nasıl bağlanır?
  2. Turk Telekom WiFi otomatik nedir?
  3. Türk Telekom WiFi şifresi nedir?
  4. WiFi 1 GB paketi nedir Türk Telekom?

Turk Telekom WiFi otomatik nasıl bağlanır?

Cihazınızın Wi-Fi özelliğini açın. 3. Karşınıza gelen kablosuz ağlardan Turk Telekom WiFi kablosuz ağını seçin. 4. İnternet tarayıcınızı açtığınızda karşınıza otomatik açılan Türk Telekom WiFi giriş sayfasında Türk Telekom TekŞifre bilgilerinizi ilgili alanlara yazın.

Turk Telekom WiFi otomatik nedir?

Türk Telekom WiFi Otomatik, 5.000'in üzerinde Türk Telekom WiFi noktasında otomatik olarak internete bağlanabilmektir! ... Türk Telekom internet müşterileri bir defaya mahsus TekŞifreler'i ile internete bağlanır. Sonrasında hangi Türk Telekom WiFi noktasına giderse gitsin internete otomatik bağlanır!

Türk Telekom WiFi şifresi nedir?

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606'ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

WiFi 1 GB paketi nedir Türk Telekom?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için ise Türk telekom'un resmi sayfasından ya da mobil uygulamasından kredi kartı ya da banka kartı kullanarak 30 TL üzeri yüklemeler için 7 gün geçerli 1 GB 30 TL altı yüklemeler içinde 1 gün geçerli yani 24 saat süreli 1 GB internet kazanabilirsiniz.