İSKİ nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. İSKİ nasıl şikayet edilir?
  2. İSKİ su saati bozuldu ne yapmalıyım?
  3. İSKİ mukavele no nasıl öğrenilir?
  4. Kanalizasyon şikayeti nereye yapılır?
  5. Su faturası çok yüksek geldi ne yapmalıyım?
  6. İSKİ sözleşme no nasıl öğrenilir?
  7. İSKİ abone numarası sayaçta yazar mı?

İSKİ nasıl şikayet edilir?

Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

İSKİ su saati bozuldu ne yapmalıyım?

Abonelerimiz , su sayaçları bozulduğunda, patladığında, sayaç numaratörlerinin çalışmaması durumunda, buharlı olduğunda, camının kırık yada mührü koptuğu durumlarda ilgili İSU Şube Müdürlüğü Sayaç Hareketleri Servisine veya 185 Çağrı Merkezine bildirmek zorundadırlar.

İSKİ mukavele no nasıl öğrenilir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Kanalizasyon şikayeti nereye yapılır?

GÖREVLER - Alo 181. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2013 yılında Alo 181 Çağrı merkezini hizmete alarak vatandaşlarla birebir iletişim kurulmasını hedefledi.

Su faturası çok yüksek geldi ne yapmalıyım?

SU FATURAM ÇOK YÜKSEK GELİYOR
  1. Dairenize gelen ve ana su borusu üzerinde olan dairenizn ana su vanasını kapatın. ...
  2. Diğer bir kontrol yöntemi ise eviniz de bulunan musluk, batara, tuvalet sifonu, klozet gibi malzemeler de her hangi bir su kaçağı yada su sızıntısı varmı.
Daha fazla öğe...

İSKİ sözleşme no nasıl öğrenilir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

İSKİ abone numarası sayaçta yazar mı?

Elektrik sayaç numarası faturada sayaç no satırında ve ya sayacın üzerinde yazar. Faturada ayrıca sayacın markası türü de gösterilmelidir. Sayaç numarası aboneye göre değişiklik göstermeyen sabit bir numaradır. Eğer elinizde fatura yoksa sayaç numarasını elektrik sayacının üzerinden okuyabilirsiniz.