Gani Rüzgar Şavata nerede şimdi?

İçindekiler:

  1. Gani Rüzgar Şavata nerede şimdi?
  2. Gani Rüzgar Şavata hangi partiden?
  3. Azat filmi nerede çekildi?
  4. Azad filmi nerede çekildi?
  5. Azad filmi neyi anlatıyor?
  6. Kenger filmi nerede cekildi?
  7. Dumanlı Yol filmi nerede çekildi?
  8. Aura Filmi ne zaman çekildi?
  9. Doz filmi kaç yılında çekildi?

Gani Rüzgar Şavata nerede şimdi?

, Malatya doğumlu yönetmen ve oyuncu 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde BDP'nin desteklediği bağımsız aday olarak Malatya'dan adaylık koymuştur.

Gani Rüzgar Şavata hangi partiden?

Gani Rüzgar Şavata (d. , Malatya) Kürt sinema yönetmeni, oyuncu. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde BDP'nin destekleyeceği bağımsız aday olarak Malatya'dan aday olmuştur.

Azat filmi nerede çekildi?

Türkiye ve İranlı sanatçıların ortak çalışmaları ile Malatya'da çekilenAzadfilmi Malatya, Adıyaman, Diyarbakır ve Van'da gösterime girdi. Yaklaşık 40 günlük yoğun bir temponun ardından, iki aylık montaj sonrasında hazırlanan filmde Kürtçe ve Türkçe ortak dil olarak kullanıldı.

Azad filmi nerede çekildi?

Türkiye ve İranlı sanatçıların ortak çalışmaları ile Malatya'da çekilenAzadfilmi Malatya, Adıyaman, Diyarbakır ve Van'da gösterime girdi.

Azad filmi neyi anlatıyor?

Kısa film, Azad isminde bir çocuğun babasının ölümü üzerine annesiyle birlikte İstanbul'a göç ettikten sonra yaşadığı hayata odaklanıyor. Anne, gündüzleri çalıştığı için Azad'ı evde yalnız bırakır ve başına bir şey gelmesin diye de kapıyı üstüne kitler.

Kenger filmi nerede cekildi?

Sivas'ta lise son sınıf öğrencisiyken çektiği Kenger adlı kısa film ile katıldığı 5 ayrı yarışmada, 4 ödül ve 1 derece alan Sezer Bildiren, iyi bir yönetmen olmak istediğini söyledi.

Dumanlı Yol filmi nerede çekildi?

Sivas'ta lise son sınıf öğrencisiyken çektiği Kenger adlı kısa film ile katıldığı 5 ayrı yarışmada, 4 ödül ve 1 derece alan Sezer Bildiren, iyi bir yönetmen olmak istediğini söyledi.

Aura Filmi ne zaman çekildi?

Aura - film 2006 - Beyazperde.com.

Doz filmi kaç yılında çekildi?

Dava / Doz
Yönetmen:Gani Rüzgar Şavata
Yapımcı Firma:
Yapım Yılı:2001
Yapım Ülkesi:Türkiye
Vizyon Tarihi:14.12.2001
5 satır daha