Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?

İçindekiler:

  1. Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?
  2. BİMcell faturasız hat fiyatı ne kadar?
  3. BİMcell yeni hat ne zaman açılır 2021?
  4. Bimcell'e geçmek kaç gün?
  5. Bimcell yeni hat alınca ne zaman açılır?
  6. BİMcell 10 GB hediye nasıl yapılır?
  7. Bimcell'e geçtim hattım ne zaman açılır?
  8. Numaramı bimcell'e nasıl taşıyabilirim?

Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?

6 gün önce Türk Telekom faturalıdan Bimcell'e geçiş Türk Telekom faturalı hattan direk olarak Bimcell'e geçiş yaparsanız eğer Türk Telekom faturanızdan 20 lira faturasız hatta geçiş parası almaktadır. Bu 20 lirayı bimcell hattınıza yüklüyor fakat 20 lira ile paket almak mümkün olmuyor. Geçiş yaparken bir kaybınız olmuyor.

BİMcell faturasız hat fiyatı ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır.

BİMcell yeni hat ne zaman açılır 2021?

Bimcell yeni hat ne zaman açılır 2021 Bim mağazalarına giderek yeni bir hat aldığınız zaman hattınız en geç 1 hafta içinde açılmaktadır en erken 48 saat sürmektedir.

Bimcell'e geçmek kaç gün?

Başvuru esnsında size verilen formu dolduktan sonra kimlik fotokopisini de forma ekledikten sonra hattınız size hemen veriliyor ve hat 2 veya 6 gün sonra aktif hale geliyor. Hattınızı diğer operatörlerden Bimcell'e taşıdığınız zaman SMS ile paketiniz hattınıza yükleniyor.

Bimcell yeni hat alınca ne zaman açılır?

Bimcell'den yeni hat almak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor.

BİMcell 10 GB hediye nasıl yapılır?

10 GB cepten internet paketi için Bimcell 10GB yazıp 4551'e gönderdikten sonra paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz. BİMcell 10GB paketinde 20.05.2021 tarihi itibariyle güncelleme yapılacak olup, anılan tarih itibariyle paket ücreti 37 TL olacaktır .

Bimcell'e geçtim hattım ne zaman açılır?

Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor. Bazen hattın açılması 6 günü bulabiliyor. Hattınızı Bimcell'e taşıdığınız zaman ise 2 ya da 6 gün içinde hattınız aktif hale geliyor.

Numaramı bimcell'e nasıl taşıyabilirim?

Numara değişikliği için BİMcell Müşteri Hizmetleri'ne BİMcell hattınız ile 551, sabit hat ya da diğer operatörlerden 4'den ulaşarak işleminizi yaptırabilirsiniz.