Iskender pala nasıl bir yazar?

İçindekiler:

  1. Iskender pala nasıl bir yazar?
  2. Iskender pala hangi alanda uzman?
  3. KVP Pala Kimdir?
  4. Iskender pala nerede doğmuştur?
  5. Iskender pala ne kadar kazanıyor?
  6. Zülfü Livaneli ne kadar kazanıyor?

Iskender pala nasıl bir yazar?

İskender Pala, 8 Haziran 1958, Uşak, Türk profesör, yazar ve divan edebiyatı araştırmacısı. ... Okuma hayatına Peyami Safa'nın eserleri ile başladığını belirten yazar, ilk okuduğu kitapların 9. Hariciye Koğuşu ve Yalnızız olduğunu söylüyor.

Iskender pala hangi alanda uzman?

İskender Pala, 1983 yılında Divan Edebiyatı Bölümünde doktorasını tamamladı ve 1998 yılında da bu alanda profesör unvanını kazandı. İskender Pala, Divan Edebiyatı'nın daha geniş bir kitle tarafından anlaşılması için birçok çalışma yayımladı.

KVP Pala Kimdir?

Pala - Tarık Ümit Dündar Kılıç'ın eski ortağı ve aynı zamanda MİT ajanıolan Tarık Ümit'i Pala karakteri olarak izlemiştik.

Iskender pala nerede doğmuştur?

Uşak, Türkiye İskender Pala/Doğum yeri

Iskender pala ne kadar kazanıyor?

İskender Pala, 536 bin adet baskı, 6 milyon 5 lira ciro ve 1 milyon 3 lira telif geliriyle listeye üçüncü sıradan girdi.

Zülfü Livaneli ne kadar kazanıyor?

Livaneli de ilk beşte Şafak'ın telif geliri ise 1.75 milyon lirayı buldu. Ahmet Ümit 1.34 milyon liralık telif geliriyle ikinci olurken, Sinan Yağmur da 1.33 milyon liralık gelirle üçüncü oldu. 1.3 milyon lira ile Zülfü Livaneli dördüncü, 1.15 milyon lira ile Yılmaz Özdil beşinci oldu.