iPhone saklama alanında diğer nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. iPhone saklama alanında diğer nasıl temizlenir?
  2. iPhone dosyalar klasörü nerede?
  3. Sistem nedir iPhone?
  4. iPhone sistem dosyaları nasıl silinir?
  5. iPhone saklama alanında diğer ne oluyor?
  6. iPhone Finder nedir?
  7. iPhone hafıza dolunca ne yapmalı?
  8. iPhone indirdiğim dosyayı nasıl açarım?

iPhone saklama alanında diğer nasıl temizlenir?

İnternet Verileri'ne tıklayın. Ekranı aşağıya kaydırın, bütün internet verilerini sile tıklayın....iOS Cihazlarda "Diğer" Kısmını Temizleyerek Yer Açma
  1. Ayarlar'ı açın.
  2. Genel sekmesine tıklayın.
  3. Depolama'ya tıklayın. Burada "Diğer" kısmının ve başka bölümlerin cihazınızda ne kadar yer kapladığını görebileceksiniz.

iPhone dosyalar klasörü nerede?

İlk olarak, iPhone veya iPad'inizde Dosyalar uygulamasını bulun. Bunu yapmanın en hızlı yolu Spotlight Aramasıdır. Ana ekranın ortasından bir parmağınızı aşağı doğru kaydırın ve ardından “Dosyalar” yazın. Arama sonuçlarında “Dosyalar”a dokunun.

Sistem nedir iPhone?

Sistem: İşletim sisteminin kapladığı alan.

iPhone sistem dosyaları nasıl silinir?

Adım #1: Cihazın Ayarlar sayfasını açın. Adım #2: Buradan Safari sayfasını açın. Adım #3: Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil butonuna dokunun. Adım #4: Geçmişi ve Verileri Sil butonu ile işlemi onaylayın.

iPhone saklama alanında diğer ne oluyor?

iCloud saklama alanınızda Diğer adlı bir kategori görüyorsanız. Diğer kategorisi, iCloud'da sakladığınız öğelere ve saklama alanını paylaşan bir aile grubunda olup olmamanıza bağlı olarak çeşitli kategorileri içerebilir.

iPhone Finder nedir?

Mac'inizdeki Finder'ı kullanarak fotoğraflarınızı iPhone, iPad veya iPod touch'ınıza Fotoğraflar uygulamasından ya da bilgisayarınızdaki bir klasörden eşzamanlayabilirsiniz. iOS aygıtınızı bilgisayarınızla her eşzamanladığınızda iOS aygıtınızdaki fotoğraf ve videolar bilgisayarınızdaki albümlerle eşleşecek şekilde ...

iPhone hafıza dolunca ne yapmalı?

Telefonunuzdan ayarlar->genel->Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı->Alanı Yönet adımlarını izleyin. Burada uygulamalarınızın işgal ettiği alanları göreceksiniz. Temizlemek istediğiniz alanı sola doğru kaydırarak çıkan sil tuşuna basmanız yeterlidir.

iPhone indirdiğim dosyayı nasıl açarım?

Dosyaları ve klasörleri iPhone'daki Dosyalar'da görüntüleme
  1. Ekranın en altındaki Göz At'a dokunun, sonra Göz At ekranındaki bir öğeye dokunun. Göz At ekranını görmüyorsanız Göz At'a yeniden dokunun.
  2. Açmak istediğiniz dosyaya, konuma veya klasöre dokunun.