Eskişehir YHT den Sazova parkına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Eskişehir YHT den Sazova parkına nasıl gidilir?
  2. Sazova kaçta açılıyor?
  3. Sazova ne zaman yapıldı?
  4. Eskişehir Odun pazarına nasıl gidilir?
  5. Eskişehir Hızlı Tren Garı merkeze yakın mı?

Eskişehir YHT den Sazova parkına nasıl gidilir?

Yüksek Hızlı Tren YHT ile Eskişehir'e geldiyseniz: Tren garından çıkmanızın ardından, Espark AVM'ye yürüyüp, önünden geçen tramvay ile az önce anlattığımız şekilde Atatürk Lisesi Durağı'nda inip, karşıya geçerek 11, 17 ve 31 numaralı otobüsleri kullanarak Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı'na gidebilirsiniz.

Sazova kaçta açılıyor?

Park haftanın her günü ziyarete açık. Ancak içerisindeki birimlerin ziyaret saatleri ve günleri farklılık gösterebiliyor. Bazı birimler için ziyaret günleri ve saatleri şu şekilde; Eti Sualtı Dünyası Ziyaret Günleri ve Saatleri: Haftanın 7 günü 10:00 ile 19:00 arası.

Sazova ne zaman yapıldı?

İlk kez Ekim 2008'de Ramazan Bayramı süresince tamamlanmadan ziyarete açılmıştır. Parkta Nuh'un Gemisi'nin yanı sıra 25 bin metrekarelik bir gölet, park çevresinde dolaşan buharlı mini tren, çocuk oyun alanları, hayvanat bahçesi, bilim ve deney müzesi, konser alanları, amfi tiyatro bulunmaktadır.

Eskişehir Odun pazarına nasıl gidilir?

Odunpazarı Evleri için temel olarak tramvay hattını kullanmalısınız. Odunpazarı Evleri Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nin arkasında bulunmaktadır. Şehir Merkezi'nden Otogar yönüne giden tramvayla ile Atatürk Lisesi durağında indiğinizde 2 dakikalık bir yürüyüşle Odunpazarı Evleri'ne ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Hızlı Tren Garı merkeze yakın mı?

Şehir merkezi ve eğlence merkezleri yürüme mesafesinde. İstasyon önünden geçen otobüs ve dolmuşlar, hemen yakınından tramvay geçiyor.