AÖF işletme toplam kaç ders var?

İçindekiler:

  1. AÖF işletme toplam kaç ders var?
  2. DGS AÖF işletme kaçıncı sınıftan başlarım?
  3. Işletme fakültesinde hangi dersler var?
  4. AÖF 4 yariyil ne demek?
  5. Dgs ile geçişte kaçıncı sınıftan başlatır?
  6. AÖF kaç ortalama ile mezun olunur?
  7. AÖF hangi yarıyıldan ders alma?

AÖF işletme toplam kaç ders var?

AÖF İşletme 4 yıllık bir bölümdür. Her dönemde 30 kredilik ders alınmaktadır. Bölümde her dönem 7 ders görülmektedir. İşletme bölümünü ikinci üniversite olarak okuyan öğrenciler İngilizce, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerini MUAF olarak göstererek almayabilir.

DGS AÖF işletme kaçıncı sınıftan başlarım?

Kaçıncı sınıftan başlayacağım? DGS sonuçları ile Fakültemiz programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz üçüncü sınıftan öğrenimlerine devam ederler.

Işletme fakültesinde hangi dersler var?

İŞLETME | Hangi Dersler Var? Mikroiktisada Giriş, Davranış Bilimleri, Yönetim İlkeleri, Üretim Stratesjisi ve Üretim Sistemi Tasarımı, Pazarlama Yönetimi,Finansal Yöneim I-II, Yönetim Bilgi Sistemleri bölüm dersleri arasında yer alıyor.

AÖF 4 yariyil ne demek?

ifade eder. MADDE 4 – (1) Bir öğretim yılı, her biri en az 70 öğretim günü olmak üzere güz ve bahar yarıyıllarından oluşur. ... MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

Dgs ile geçişte kaçıncı sınıftan başlatır?

Öğrenci aldığı/alacağı derslerinin durumuna göre 2 veya 3. sınıftan öğrenimine başlar.

AÖF kaç ortalama ile mezun olunur?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin bir programdan mezun olabilmesi için Genel Not Ortalamasının (GNO) en az 2.00 olması gerekmektedir.

AÖF hangi yarıyıldan ders alma?

MADDE 4 – (1) (Değişik: Senato-19-4/4) Programa ilk kez kayıt yaptıran öğrenci, kayıt yaptırdığı öğretim yılının güz döneminde okutulan tüm dersleri almak zorunda olup üst yarıyıllardan ders alamaz. Bununla birlikte kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.