Lost dizisi Sonunda ne oldu?

İçindekiler:

  1. Lost dizisi Sonunda ne oldu?
  2. Lost kaçıncı sezonda bitti?
  3. Lost Kate in çocuğu kimden?
  4. Lost Jin öldü mü?
  5. Lost 6 sezon ne zaman çıkacak?
  6. Lost Claire öldü mü?
  7. Lost ta diğerleri kim?
  8. Lost taki canavar ne?
  9. Lost Boone ölüyor mu?

Lost dizisi Sonunda ne oldu?

Dizinin sonunda adayı korumak için seçilmiş olan Jack, adanın kalbine inerek Kara Duman'ı yok etmeyi başardı. Bu sırada ağır yaralandı ve adayı koruyacak yeni kişi olarak Hurley'i seçti. ... Dizinin ilk karesi Jack'in gözünü açmasıyla başlamıştı. Ve finalde gözünü adada ilk açtığı noktada öldü.

Lost kaçıncı sezonda bitti?

Dizi, Jeffrey Lieber tarafından yazılan "Nowhere" adlı orijinal pilot senaryoya dayalı olarak J. J. Abrams ve Damon Lindelof tarafından yaratıldı. Altı sezonu yayınlandı ve şovun önceki bölümlerini özetleyen birçok klip de yayınlandı. ABC, şovun altıncı sezonda toplam 121 bölümle sona ereceğini önceden duyurdu.

Lost Kate in çocuğu kimden?

Lost dizisindeki Kate Austen rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan 31 yaşındaki Kanadalı aktris Evangeline Lilly'nin bir oğlu oldu. İlk doğumunu gerçekleştiren güzel yıldızın oğlunun babası, Lost dizisinin prodüksiyon asistanı Norman Kali.

Lost Jin öldü mü?

O görüntüler Jin adadan kurtulduktan sonrasına ait değildir. Ayrıca dizi ekibinden yapılan açıklamaya göre Jin 5. sezonda da dizide olacaktır ve ölmemiştir.

Lost 6 sezon ne zaman çıkacak?

Amerikan drama televizyon dizisi Lost'un altıncı sezonu, Amerika Birleşik Devletleri le Kanada'da tarihinde yayınlandı.

Lost Claire öldü mü?

Claire, 4. sezonda birdenbire ortadan kaybolmuş, daha sonra John Locke tarafından Christian Shepard ın yanında bulunmuştur. ... Aaron, diğer altılı ile birlikte Helikoptere binmiş ve Kate tarafından evlatlık alınmış, adada doğum yapanın Kate olduğu, Claire'in kaza anında öldüğü yalanı söylenmiştir.

Lost ta diğerleri kim?

Diğerleri ya da Onlar, Lost adlı Amerikan televizyon dizisinde, adada yaşayan kurgusal karakterlerdir. Sayid Jarrah'a göre yaklaşık 50 kişiler. Diğerleri ismi ilk olarak Danielle Rousseau tarafından Sayid'e bebeğinin kaçırılma hikâyesini anlatırken ortaya çıktı.

Lost taki canavar ne?

Man in Black ("The Smoke Monster", "The Monster" gibi isimler ile de bilinir), ABC'de yayınlanan televizyon dizisi Lost'ta yer alan kurgusal bir karakterdir. Şovun fiilî antagonistidir. Sık sık siyah bir duman bulutu olarak görülürken 5. sezonun finalinde siyahlar içinde orta yaşta bir adam olarak göründü.

Lost Boone ölüyor mu?

Öldü. Boone Carlyle, ABD'de ABC kanalında yayınlanan televizyon dizisi Lost'un kurgusal karakterlerinden biridir. Canlandıran oyuncu Ian Somerhalder'dır.