Medcezir in çekildiği yer neresi?

İçindekiler:

  1. Medcezir in çekildiği yer neresi?
  2. Medcezir Yaman nerede oturuyor?
  3. Kuzey Güney dizisi nerede çekiliyor?
  4. Izmir urla altınköy plajı nasıl gidilir?
  5. Medcezir kac yilinda cekildi?
  6. Kuzey Güney hangi ülkelerde izleniyor?
  7. Ankara Altınköye hangi otobüs gider?
  8. Sıhhıyeden altın köye nasıl gidilir?
  9. Medcezir 1 sezon kaç bölüm?
  10. Medcezir tan kimdir?

Medcezir in çekildiği yer neresi?

Özellikle Mira ve Mert'in yaşadığı şahane, beyaz villaların çekildiği sahneler, İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alıyor. Tuzla Deniz Harp Okulu yakınlarındaki film seti, tam olarak Postane Mahallesi, Sağlık Sokak üzerinde bulunuyor.

Medcezir Yaman nerede oturuyor?

Dizideki üniversite sahneleri ise yine İstanbul'da bulunan Kemerburgaz Üniversitesi'nde çekilirken, Yaman'ın geldiği kenar mahalle olarak bahsedilen Tozludere de yine İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, Ataşehir ilçesinde konumlanıyor.

Kuzey Güney dizisi nerede çekiliyor?

İşte cevabı... Dizinin ilk bölümleri İstanbul Üsküdar'a bağlı Doğancılar Caddesi'nde çekiliyordu. Tekinoğlu ailesi bu sokakta bulunan Tekinoğlu Unlu Mamülleri ve üzerindeki ahşap binada oturuyordu. Ailenin yaşadığı evin çekimleri ise fırının karşısında bulunan Doğan Palas Apartmanı'nda gerçekleştiriliyordu.

Izmir urla altınköy plajı nasıl gidilir?

Buraya gelmek için öncelikle İzmir Urla ilçesine ulaşmalısınız. Toplu taşıma ile gelecekseniz 734, 736, 761, 984 numaralı otobüsler ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz ve Altınköy Çiftlik Evleri Sitesinden bu plaja giriş yapabilirsiniz.

Medcezir kac yilinda cekildi?

Medcezir'in prömiyeri tarihinde Star TV'de yapıldı. Aldığı başarılı reytingler sonucunda ikince sezonda devam etmesine karar verildi ve ikinci sezon 'te başladı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, dizinin üçüncü sezonda da devam edebileceğini açıkladı.

Kuzey Güney hangi ülkelerde izleniyor?

Uluslararası Yayın. Sırbistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Arnavutluk, İran gibi ülkeler başta olmak üzere yurt dışında da yayınlandı.

Ankara Altınköye hangi otobüs gider?

Altınköy Açık Hava Müzesi Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunmaktadır. Kızılay-Batıkent metrosuna binerek Sıhhiye durağında ininiz. Buradan 312 numaralı otobüse binerek Altınköy durağında indiğinizde Altınköy Açık Hava Müzesi'ne ulaşabilirsiniz.

Sıhhıyeden altın köye nasıl gidilir?

Karapürçek Mahallesi sınırları içinde bulunan Altınköy Müze'sine Kızılay'dan, Sıhhiye'den, Ulus'tan geçen 312, 312-1, 321-6 no'lu otobüslere binmelisiniz.

Medcezir 1 sezon kaç bölüm?

Medcezir (1. sezon)
Medcezir
Bölüm sayısı38
Yayın
KanalStar TV
Orijinal yayın tarihi – 13 Haziran 2014
6 satır daha

Medcezir tan kimdir?

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı “Medcezir”, dizisinin kadrosuna Mira'nın yeni piyano hocası Tan karakteriyle oyuncu Saim Karakale dahil oluyor.