Aloe vera Face Scrub ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aloe vera Face Scrub ne işe yarar?
  2. LR üçlü set ne işe yarar?
  3. Aloe propolis krem ne işe yarar?
  4. Protecting propolis cream ne işe yarar?

Aloe vera Face Scrub ne işe yarar?

LR Aloe Vera Yüz Peelingi (Face Scrub) cildinizi ölü hücrelerden arındırır. ... Aloe Vera Yüz Peelingi boyunve dekolte bölgesi için de kullanıma uygundur. Normal bir ciltte haftada 1 veya 2 kez kullanılabilir. Kuru ciltlerde ise haftada 1 veya 10 günde 1 kullanılması önerilmektedir.

LR üçlü set ne işe yarar?

1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Acil durum spreyi, konsantre jel ve propolis krem bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılabilir.

Aloe propolis krem ne işe yarar?

Cilt nemlendiricisi ve yumuşatıcısı olan Aloe Propolis Creme, Aloe Vera jeli, ari propolisinin ve cild'e katkılarıyla tanınan diğer maddelerin zengin bir karışımıdır. ... Cilt problemlerini çözmede destek olur. • Cildi yumuşatır ve rahatlama sağlar.

Protecting propolis cream ne işe yarar?

LR Aloe Vera Propolis Krem içeriğinde bulunan yüksek aloe vera ve yağ oranı ile güçlü bir nemlendirici olan propolis krem, egzama yaralarında, topuk nasır ve çatlaklarında da kullanıma uygundur. Cildin koruyucu bir tabaka oluşturmasını sağlayarak dış etkenlerden kaynaklı enfeksiyonların izolasyonunda etkilidir.