Yağ aldırmak kilo verdirir mi?

İçindekiler:

  1. Yağ aldırmak kilo verdirir mi?
  2. Yağ aldırmanın yaşı var mı?
  3. Lipomatik cihaz nedir?
  4. Kimler yağ Aldirabilir?
  5. Liposuction güvenilir mi?

Yağ aldırmak kilo verdirir mi?

Liposuction en basit haliyle yağ alınması gereken bölgelere ince bir kanül yardımıyla girip, katı formdaki yağlarınızı sıvı halinde dışarı çeker. Fakat liposuction bir kilo verme yöntemi değildir ve sık sık uygulanmamalıdır. Bir seferde maksimum 5 litre yağı dışarı çekebiliyoruz, bu da yaklaşık 3-4 kiloya denk geliyor.

Yağ aldırmanın yaşı var mı?

Liposuction beden gelişimini tamamlamış herkese yapılabilmekle beraber 18 yaşından küçükler için yasal zorunluluk gereği ailelerinin onayı gerekmektedir. Ayrıca kişinin her hangi bir sağlık problemi olmadığı ve ya operasyona engel bir durum söz konusu olmadığı sürece üst yaş sınırı yoktur.

Lipomatik cihaz nedir?

Lipomatik, vücudun bütün bölgelerinde yüksek hacimli liposuction sağlayan FDA onaylı bir cihazdır. Lipomatik Liposuction ile yağ aldırma işlemi sayesinde, vücuttaki belli başlı bölgelerin kontür yapısında bozulmaya yol açan fazla yağlar, titreşimli kanüller yardımıyla vakumlanır ve vücuttan atılır.

Kimler yağ Aldirabilir?

Kimlere liposuction yapılabilir? Liposuction ameliyatına en uygun olan hasta grubu, ideal kilosuna yakın veya idealden biraz fazla olan, ancak diyetle veya egzersizlerle giderilemeyen vücudun bazı bölgelerinde (Özellikle kalça, basen, karın ve bel bölgeleri gibi) birikmiş yağ toplanması olan hastalardır.

Liposuction güvenilir mi?

Liposuction deneyimli bir plastik cerrah veya dermatolog tarafından yapıldığında güvenli bir işlem olmasına rağmen yine de cerrahi bir operasyondur.