Arka Sokaklar Zeynep Beşerler diziden neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar Zeynep Beşerler diziden neden ayrıldı?
  2. Arka Sokaklar Melek kaç yaşında?
  3. Arka Sokaklar'daki melek kim?
  4. Uğur Pektaş Şu an ne iş yapıyor?
  5. Gamze Özçelik Arka Sokaklar'dan ne zaman ayrıldı?
  6. Arka Sokaklar'daki Aylin'e ne oldu?
  7. Ezgi'nin gerçek adı ne?

Arka Sokaklar Zeynep Beşerler diziden neden ayrıldı?

Dizide Melek komiser rolünü canlandıran Zeynep Beşerler, sezon sonunda senaryo gereği tayini çıkarak diziden ayrılmıştı. Arka Sokaklar'ın senaristi Ozan Emre Yurdakul, Zeynep Beşerler'in 2 hafta sonra yayılanacak olan 315. bölümde Arka Sokaklar dizisinde rol alacağını açıkladı.

Arka Sokaklar Melek kaç yaşında?

Zeynep Beşerler, 1 Ağustos 1979 tarihinde İzmir'de doğmuştur.

Arka Sokaklar'daki melek kim?

Zeynep Beşerler'in Arka Sokaklar dizisinde oynadığı Melek Serter karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Zeynep Beşerler ayrıldımı, Melek Serter öldü mü? Narkotik Şube'den özel ekibimize transfer olan Melek, ekibe son katılan komiserimiz.

Uğur Pektaş Şu an ne iş yapıyor?

Oyuncu Uğur Pektaş/Meslekleri

Gamze Özçelik Arka Sokaklar'dan ne zaman ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinde 'Komiser Zeynep' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Gamze Özçelik, dizide senaryo gereği öldü ve diziden ayrıldı. 21 Haziran Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar'da Zeynep rolünü oynayan Gamze Özçelik'in dizide hayatını kaybetmesi izleyicisini de üzdü.

Arka Sokaklar'daki Aylin'e ne oldu?

Arka Sokaklar dizisinde 13 sezondur kadroda yer alan Özlem Çınar, yapımcı firmayla anlaşarak ayrılığını resmen açıkladı. 13. sezon finalinde yer alamayan "Aylin" karakteri böylece diziden çıkmış oldu. Özlem Çınar, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını daha sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.

Ezgi'nin gerçek adı ne?

Ekibe bu sezon yeni katılan Ezgi Vural karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncunun gerçek kimliği merak konusu oldu. Arka Sokaklarda Ezgi karakterini canlandıran oyuncu Ela Yörüklü'dür.