Andız otu kansere iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Andız otu kansere iyi gelir mi?
  2. Andız otu kanser için nasıl kullanılır?
  3. Andız otu nasıl bir şey?
  4. Lütfü Acet kimdir?
  5. Kanser otu nerede bulunur?
  6. Andız kökü nasıl kaynatılır?

Andız otu kansere iyi gelir mi?

- Yapışkan Andız Otunun en çok bilinen faydası kansere iyi geliyor oluşudur. Yapışkan Andız Otu, kanserli hücrelerin artmasına engel oluyor. Kanserli hücrelerin vücutta atılmasına yardımcı oluyor. - Bitkinin diğer faydası, balgam sökücü etkisinin bulunmasıdır.

Andız otu kanser için nasıl kullanılır?

1 litre suyu kaynatıp içine 2 – 3 orta boy andız otu atın ve 12 dakika kadar üstü kapalı olarak kısık ateşte kaynatın. Kaynama bitince altını kapatıp demlenmeye bırakın. 10 – 20 dakika sonra karışımı bir kaba süzerek alın. Böylece günlük kullanım için gerekli olan çayınız hazırlanmış olur.

Andız otu nasıl bir şey?

Rutubetli ve sulak alanlarda yetişen Andız Otu, Yabani Ayçiçeği olarak bilinen bitkidir. Çok güçlü bir kokusu olan Andız Otu, acımsı bir tada sahiptir. Genellikle kurutulduktan sonra çay şeklinde kullanılan Andız Otu, haricen egzama ve uyuza karşı olarak kullanılabiliyor.

Lütfü Acet kimdir?

Manisa'da kendi topladığı otlarla insanlara şifa dağıtan Lütfü Acet, kanseri tedavi eden bir bitkinin bulunduğunu belirterek, bu bitkinin kanseri 20 günde yendiğini söyledi. Kendisi de ölüm noktasındayken kanseri yenen Lütfü Acet amca, 30 yıldır o bitki sayesinde insanlara ulaşıyor.

Kanser otu nerede bulunur?

Yapışkan andız otu Manisa ve Akhisar yöresinde daha çok bulunur. Akdeniz havzasında yol ve su kenarlarında da ona sıklıkla rastlayabilirsiniz.

Andız kökü nasıl kaynatılır?

Andız otunun kökleri doğranıp suda kaynatılarak çay yapılabilir.