Istanbulkart öğretmen kartı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Istanbulkart öğretmen kartı nasıl alınır?
  2. Öğretmen ulaşım kartı nasıl alınır?
  3. Istanbul Anonim kart nasıl alınır?
  4. Öğrenci Istanbulkart nasıl alınır?
  5. Ücretli öğretmenlik öğretmen kartı alabilir mi?
  6. Istanbulkart nerelerden alınır?
  7. A101 de istanbul kart satılıyor mu?

Istanbulkart öğretmen kartı nasıl alınır?

istanbulkart ücretini Başvuru Merkezi'ne geldiğinizde nakit olarak ya da kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Öğretmenler talep edilen belgeleri ve kart ücretini Başvuru Merkezleri'ne ileterek başvurularını gerçekleştirirler. Belgelerini teslim ettikten sonra belirlenen süre içerisinde kartlarını teslim alırlar.

Öğretmen ulaşım kartı nasıl alınır?

İnternet üzerinden müracaat: www.izmirimkart.com.tr adresleri üzerinden öncelikle ön başvuru formu doldurulur, 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi ile internetten kartla güvenli ödeme ya da Vakıflar bankasının herhangi bir şubesinden masrafsız ve havale ücreti ödemeden İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş.

Istanbul Anonim kart nasıl alınır?

Anonim İstanbulkart'ı nereden ve nasıl satın alabilirim? İstanbulkart dolum temsilcilerinden (Bireysel, Kurumsal) veya Biletmatik'lerden güncel kart bedeli karşılığında satın alabilirsiniz.

Öğrenci Istanbulkart nasıl alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Ücretli öğretmenlik öğretmen kartı alabilir mi?

9) Ücretli öğretmenin MEBBİS'te kayıtları yoktur ve öğretmen kimlik kartları da yoktur. Dolayısıyla öğretmenlerin yararlandığı haklardan faydalanma şansları da bulunmamaktadır. ... 12) Sınıf öğretmenliği veya sosyal kulüplerde görev alan ücretli öğretmenlere ayrıca bir ücret ödenmemektedir.

Istanbulkart nerelerden alınır?

İstanbulkartlar, İstanbulkart satışı ve dolumu yapan temsilcilerden kart satışı yapan Elektronik Para Yükleme makinasından alınabilir. Ancak kart ücretinin de 6 TL olduğunu hatırlatalım. Ayrıca internetten de İstanbulkart başvurusunda bulunabilirsiniz.

A101 de istanbul kart satılıyor mu?

18 milyon kullanıcı ile marketlerin ilgisini çeken ve de her yerde ulaşabilir olmayı sağlayan İstanbulkart'la A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerden ödeme ve yükleme yapılabiliyor, İstanbulkart satın alabiliyor. ... Multinet iş birliği ile 30 bin noktada -kafe-restoran, market- ödeme yapılabiliyor.