Ergin Ataman kaç kupa kazandı?

İçindekiler:

  1. Ergin Ataman kaç kupa kazandı?
  2. Ergin Ataman hangi takımın teknik direktörü?
  3. Ergin Ataman hangi takimlari Calistirdi?
  4. Ergin Ataman hangi takımda oynadı?
  5. Ergin Ataman ne zaman evlendi?
  6. Zeljko Obradovic nerede?
  7. Zeljko Obradovic nereye gitti?
  8. Obradovic nereyi çalıştırıyor?

Ergin Ataman kaç kupa kazandı?

Ergin Ataman'ın şampiyonlukları: 1 Saporta Kupası (2002) 1 EuroChallenge Kupası (2012) 4 Türkiye Ligi (2009, 2012, 2013, 2019) 4 Türkiye Kupası (2004, 2005, 2009, 2012)

Ergin Ataman hangi takımın teknik direktörü?

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, A Mili Futbol Takımı'nın başına Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz'un adının geçmesini eleştirdi.

Ergin Ataman hangi takimlari Calistirdi?

Anadolu Efes (Baş antrenör, şu tarihten beri: 2017) Galatasaray (Baş antrenör, 2012–2017)Beşiktaş (Baş antrenör, 2011–2012) Ergin Ataman/Çalıştırdığı takımlar

Ergin Ataman hangi takımda oynadı?

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, ligde Fenerbahçe gibi ciddi bir takımı geçerek şampiyon olduklarını belirterek, "Anadolu Efes'te hedefler bitmez.

Ergin Ataman ne zaman evlendi?

2009 (Berna Ataman) Ergin Ataman/Evlilik tarihleri

Zeljko Obradovic nerede?

Sırbistan'ın Kurir Gazetesi, eski Fenerbahçe Beko başantrenörü Zeljko Obradovic'in ülkesi takımlarından Partizan ile üç yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Zeljko Obradovic nereye gitti?

Fenerbahçe Beko'dan sonra antrenörlük kariyerine bir yıl ara veren Zeljko Obradovic, eski takımı Partizan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 61 yaşındaki Sırp antrenör, düzenlenen imza töreninde "Avrupa'da Partizan ile aynı seviyede olan tek kulüp Real Madrid'dir.

Obradovic nereyi çalıştırıyor?

Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Obradovic'in yeni takımı belli oldu. Deneyimli antrenör Zeljko Obradovic, Partizan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Obradovic'in yeni takımı belli oldu. Deneyimli antrenör Zeljko Obradovic, Partizan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.